Pazar esnafına kapalı alan sözü

Vatan Partisi (VP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yunus Özgür Yıldırım ve İskenderun Belediye Başkan adayı Beşir Baysoy, seçim çalışmalar kapsamında semt pazarları olan Cuma Pazarı ve Modernevler Pazarında sürdürdü.

SİYASET 12.03.2019 10:52:11 0
Pazar esnafına kapalı alan sözü

Akın Bodur/İskenderun

VP adayları Yıldırım ve Baysoy, pazar esnafı ve alışveriş yapan yöre sakinleriyle sohbet etti, talep ve isteklerini dinledi.
VP İskenderun Belediye Başkan adayı Baysoy, kentte kap;alı pazar sayısını arttıracaklarını ifade etti ve şöyle konuştu: 'Bizim belediyeciliğimizde pazar esnafına kapalı pazar yeri yapacağız. Esnafı kooperatifler altında birleşmesini ve daha ucuza, daha kaliteli mal sağlayacağız. Kooperatifleşme ile alacakları malzemeyi birinci elden aldıkları için ucuz alacaklar ve ucuz satacaklardır. Modern çağdaş, temiz tezgahlar ve lavabosu olan hijyenik bir ortamda bir pazar yeri kuracağız. Bütün mahallerimiz için bu projeleri hayata geçireceğiz.'
belediyelerin rant kavgalarının değil, halka hizmet yeri olduğunu anlatan VP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım da, 'Parti olarak sorunlara karşı çözümümüz var. Üretim yapmak ve üreticiyi örgütlemek gerekiyor. Üreticiyi yönetime getirmek, işçisini, köylüsünü bir araya getirerek, yönetimde söz sahibi yapmak gerekiyor. Şimdiye kadar yönetimde olan belediye başkanları rant kavgasından hizmet sunamadıkları ortadadır. Belediye başkanlığımızda, belediyede rant kavgasını değil, halka hizmet etmeyi esas alacağız. Belediyelerin pazar esnafını desteklemesi gerekiyor. Pazar esnafı ile üreticiyi örgütleyerek, fiyatları daha aşağılara çekebiliriz' dedi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00