'Penaltı golüyle rahatladık'

Hatayspor, Ümraniye hazırlığını sürdürüyor.

SPOR 6.04.2019 09:16:27 0

Antakya/SES

TFF Spor Toto 1. Liginde mücade eden Hatayspor´un, sahasında konuk ettiği Birevim Elazığspor maçını, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Hatayspor Başkanı Mehmet Maden de izledi ve Hatayspor´a destek verdi. Antakya Atatürk Standı´nda oynanan Hatayspor-Evimbir Elazığspor maçını Hatayspor´un 3-1 kazanmıştı.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Maç sonrasında vali Doğan, Ziraat Türkiye kupasında Galatasaray ve Başakşehiri mağlup etme başarısı göstermeleri ile ilimizin tanıtımına yaptıkları olumlu katkılarından dolayı Hatayspor futbolcularını ödüllendirdi' bilgisi paylaşıldı. Hatayspor da şu açıklamayı yaptı: “Hataysporlu futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası´nda göstermiş oldukları başarılı performansları ile ilimizin tanıtımına katkılarından dolayı, Valimiz Sayın Rahmi Doğan tarafından primle ödüllendirildi.”
Futbolculara ödenen primin kişi başına 5 biner lira olduğu ifade edildi.
Hatayspor Başkanı Maden, vali ile HBB Başkanı ve taraftarlara teşekkür etti. Maden, 'Hatayspor, bugün Elazığspor galibiyeti ile hedefine bir adım daha yaklaştı. Hedefimiz süper, takımımız süper, taraftarımız süper. valimiz, onursal başkanımız Lütfü Savaş ve değerli eşleri, bizi tribünden destekledi. Biz, birlikte yürüyoruz. Tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Spora sarıldık, Hatay´a sarıldık.'

Çarşamba günkü Elazğspor maçını değerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, galibiyet ve kazanılan üç puana sevindiğini ifade etti. Palut, 'Uzunca bir ara vardı. 18 günlük bu aradan sonra ilk maçımızdı. Milli maç arasından önce, iyi bir ritim ve formdaydık. Aynı kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. Kendi sahamızda, ligin bitimine az bir süre kala puan kaybetmek istemiyorduk. 19. dakikada golü bulduk, pozisyonlar yakaladık, skoru arttırabilecek. Rakibe de pozisyon vermedik, ama oyun 1-0 sürdüğü müddetçe, rakip psikolojik olarak hep oyunun içinde kaldı, oyundan kopmadılar. Çift forvete döndüler, riskler aldılar. Bu da, her an bir hatada oyunun 1-1´e gelebilme riskini taşıyordu. 73. dakikada ikinci golü bulup rahatladık derken, bir dakika sonra skor 2-1´e geldi ve rakip, maçın içinde kalmaya devam etti. Biz de maçı bitirebilme adına, panik pas hataları yaptık bu süreçte ve kendi oyunumuzu yansıtamadık. Ama attığımız üçüncü penaltı golü ile rahatlayıp maçı bitirdik' dedi ve futbolculara teşekkür etti.

Hatayspor, Ümraniyespor hazırlıklarını sürdürüyor
Hatayspor, hata sonu oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hatayspor´un ilk 11 kadrosunda yer alması beklenenler hafif koşu, diğer futbolcular da dar alan çalışması yaptı. Hatayspor, Pazar günü İstanbul´da Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ümraniyespor-Hatayspor maçını Hakem Özgür Yankaya yönetecek. Edirne Bölgesi Süper Lig hakemi Yankaya´ya maçta Gökhan Memişoğlu ile Cem Özbay yardımcı hakemlik yapacak.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00