Perinçek, Samandağ´da konferans verecek

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, pazar günü Hatay´a gelecek. Güneydoğu bölgesine yönelik konferanslarını sürdüren Perinçek´in, 15 Nisan Pazar günü Samandağ´da “Türkiye-Suriye İlişkileri ve Bölgesel İşbirliği” adl?

SİYASET 13.04.2018 10:43:51 0
Perinçek, Samandağ´da konferans verecek

İskenderun/SES


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, aynı akşam Harbiye´de partisinin Hatay il başkanlığı tarafından düzenlenecek dayanışma yemeğine de katılacak. Vatan Partisi Hatay il örgütü de, Perinçek´in cumhurbaşkanlığı adayı olabilmesi için imza kampanyasını sürdürüyor. Vatan Partisi Samandağ´daki Abdullah Cömret Parkında açtığı imza masasıyla yurttaşların Perinçek´in Cumhurbaşkanlığı adaylığına imza desteği vermesini istedi.
Vaüan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım da, Hükümete, Suriye ile masaya oturma çağrısı yaptı. Partisinin genel başkanı Doğu Perinçek´in Samandağ´da vereceği konferansın konusunun da, “Türkiye-Suriye ilişkileri ve bölgesel işbirliği” olacağını ifade eden Yıldırım, bölgede yaptığı çalışmalarımızda yöre halkı, Türkiye-Suriye´nin yeniden dost olmasını ve devlet düzleminde görüşmeler yapmasını istediğini belirtti. Her yerde dağıttıkları bildirilerle halka seslendiklerini ve onları dinlediklerini ifade eden Yıldırım, 'Türkiye-Suriye hükümetlerinin masaya oturup, bir dostluk, barış ortamının sağlamasını, sadece Hatay için değil, Türkiye ve bölge halkı için gereklidir. Savaşın bitmesi için iki ülkenin barışması, olmazsa olmaz bir anahtardır' açıklamasını yaptı.
Vatan Partisi Samandağ İlçe Başkanı Gazi Karaali de 'Genel başkanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek pazar günü Hatay´a geliyor. Samandağ´da bir konferans verecek ve aynı akşam Defne´nin Harbiye mahallesinde il örgütümüzün düzenleyeceği yemeğe katılacak. Bu konferans, Türkiye-Suriye ilişkilerinin düzelmesi, Türkiye-Suriye görüşmelerinin önemi ve diğer bölgesel sorunları da masaya yatıracak. Halkımızın konferansa katılmasını bekliyoruz. Çünkü genel başkanımız, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşme yapan tek siyasi parti genel başkanıdır' dedi ve Perinçek´in cumhurbaşkanlığı adaylığı için başlatılan imza kampanyasına destek istedi. Kampanyanın ilk gününde en az 50 kişinin imza desteği verdiği de belirtildi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62