“Pes etme, işini önemse”

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) yönetimi ile kutlama ziyaretinde bulunan öğrencilere başarıya giden yolla ilgili öneride bulunarak, “Çalışmak sorumluluk sahibi olmak, pes etmemek işini önemseye

12.07.2017 11:57:59 0
“Pes etme, işini önemse”

 

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Şefik Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve vakıf tarafından burs verilen bir grup üniversite öğrencisinden oluşan heyetle İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk´e kutlama ziyaretinde bulundu. Konuklarını toplantı salonunda kabul eden Kaymakam Soytürk, Vakıf Başkanı Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve öğrencilerle bir süre sohbet etti, ülkenin geleceği genç öğrencilerin eğitimlerine destek veren vakıf yöneticilerini kutladı.

“Çalışmalara imzayı birlikte atacağız”
Öğrencilerlede tek tek sohbet eden Kaymakam Soytürk gençlere önerilerde bulunarak başarılar diledi. Kaymakam Soytürk, “Çalışmak sorumluluk sahibi olmak, pes etmemek işini önemseyerek yapmak başarıyı getirir. Sağlıklı ilerleme işinizi iyi yapmakla geliyor. Tecrübeye enerji katarak, çok çalışarak başarıyı yakalayacağımızı unutmamalıyız. Geldiğim yerde güzel çalışmalarımız oldu. Burada da birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde İskenderun için güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu. İGEV´in hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şefik Uyar da Kaymakam Soytürk´e İGEV yönetimi ve bursiyer öğrenciler adına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Şefik Uyar´a ziyarette İGEV Başkan Yardımcısı Fevzi Sevinçli, Metin Satıcı, yönetim kurulu üyeleri Haydar Yolcu, Hasan Ziroğlu ve Gökhan Altun ile bir grup bursiyer öğrenci eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: etme işini önemse

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04