Pırıl pırıl gelin

Pırıl pırıl; Adı gibi...

GÜNCEL 10.09.2018 10:59:26 0
Pırıl pırıl gelin

Akın Bodur/İskenderun

İskenderunlu avukat Pırıl Debooğlu, yaşamını meslektaşı Onur Barak´la birleştirdi. Pırıl ve Onur´un evlilikleri, Debooğlu ve Barak ailelerini de akraba yaptı.
Konukların 12 davul ve 2 zurna ile karşılandığı, klasik müzik ve pop şarkılarının seslendirildiği Besime Mare´deki düğün töreninde avukatlar Pırıl Debooğlu ve Onur Barak´ın nikah şahitleri aralarında Yargıtay Üyesi Yakup Ata, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İskenderun 39. MKNZ Tuğay eski komutanlarından emekli tümgeneral Burhanettin Aktı, Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, avukat Gizem Boncuk´un da bulunduğu çok sayıdaki kişi yer aldı.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz´un kıydığı nikah, Hatay´daki bürokrasi, siyaset, hukuk ve iş dünyasını da buluşturdu. Bine yakın konuğun katıldığı gecede konuklara yemekte ordöv tabağı, ara sıca, ana yemek, mevsim pastaları, düğün pastası ve içkinin de arasında bulunduğu yerli içecekler ikram edildi.

Nikah cüzdanı Pırıl geline
Gelin Pırıl´ın damat Onur´un ayağına bastığı nikahta Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz, evlatlarına teslim etmesi için nikah cüzdanlarını iki babaya; Mehmet Debooğlu ve Nevzat Barak´a verdi. Baba, avukat Mehmet Debooğlu, nikahta 'İki oğlu vardı, şimdi bir oğlum daha oldu' dedi. Nikah cüzdanını gelini Pırıl´a teslim eden baba yeminli mali müşavir Nevzat Barak ise 'Bu cüzdanı, torunlarımızı en iyi şekilde yetiştirecek olan gelinime teslim ediyorum' değerlendirmesini yaptı.

Baba ve kızının düğün dansı
Düğünde avukat Mehmet Debooğlu, gelin ettiği avukat kızı Pırıl´la sarılarak dans etti. Pırıl ve Onur´un meslektaşları ve arkadaşları da hem geceye ayrı bir renk katıp, hareket getirdi hem de düğün boyunca sahneden inmedi; damat ve gelinle sık sık oynayarak, onların mutluluğunu paylaştı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23