Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Pirireis Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu.

SİYASET 25.03.2024 12:37:00 0
Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP:   Seçimi kazanacağız

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: 

Seçimi kazanacağız

 

İskenderun/SES

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Pirireis Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, eski milletvekili Nihat Matkap, meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda, Pirireis Mahallesi sakinleriyle iftarda buluşan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Duduoğlu,  seçimlerde destek istedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun'n Modern Evler, Akçay, Gürsel, Meydan mahallesi ve İskenderun Demirçelik Fabrikası Lojmanları sakinleriylede buluşan Duduoğlu ve Savaş, beklentileri, sorunlar, çözüm önerileri konularında görüş alışverişinde bulundu, seçimde destek istedi. 

Duduoğlu ve Savaş, ziyaretlerde, "Bütün değerlerimizin ahenk içinde yaşadığı Hatay’da her zaman olduğu gibi yine kardeşliğimizi korumaya devam edeceğiz. Biz hep birlikte Hatay’ız, tüm renklerimizle bir bütünüz. Bununla gurur duyuyor ve Hatay’ı yeniden inşa etmeye, daha yükseklere taşımaya geliyoruz. Hatay’ı ayağa kaldıracak projelerimiz hazır. Biz seçimizi kazanacağız" değerlendirmesini yaptı. Piri Reis Mahallesindeki açık hava toplantısının ardından katılanlarla birlikte iftar yapıldı.

Duduoğlu ve Savaş ile beraberindekiler, İskenderun'da Cemevini ziyaret edip, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Bilal Özkan ve yönetimiyle de görüştü. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Özkan, demokrasinin yerelde başladığını ve geneli güçlendirdiğini ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19