Plaj futbolu başvuruları başladı

İskenderun Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında programa alınan plaj futbolu turnuvasına başvurular başladı.

2.08.2017 10:42:52 0
Plaj futbolu başvuruları başladı

 

İskenderun Belediyesi´nden alınan bilgiye göre 15-29 Ağustos tarihleri arasında yapılacak plaj futbolu turnuvasının başvuruları 11 Ağustosa kadar kabul edilecek. Belediye ekipleri turnuvaya hazırlık çalışmalarını ise rüzgar ve dalgalardan etkilenen Sahil Spor Kompleksi Plaj Futbolu sahasında düzenleme ile başlattı. 2009 yılında kazandırılan sahada zaman zaman plaj futbolu turnuvaları düzenlenmiş, tesis son yıllarda alan atıl kalmıştı.

Takımların başvuruları bekleniyor
İskenderun Belediyesi´nden yapılan yazılı açıklamada da plaj futbolu ve ayak tenisi futbolu (Futnet) turnuvasının düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, Başkan Seyfi Dingil´in şu ifadesine de yer verildi: “İskenderun Belediyesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde çeşitli sportif etkinlikler yapacağız. Şehir genelinde sporseverler ve özellikle gençler tarafından talep edilen Plaj futbolu turnuvası 15-29 Ağustos 2017 tarihlerinde İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi plaj sahasında yapılacak. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 11 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler. Başvurular Sahil spor kompleksinde elden yapılacak. Ayak futbolu olarak bilinen futnet turnuvası için hazırlıklar devam ediyor. İskenderun´da ilk kez organize edilecek turnuva, sıcak İskenderun akşamlarında renkli ve eğlenceli saatlere sahne olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamındaki turnuvaya her birey kendi takımını kurup katılabilecek. Gençlerimizi ve sporseverleri turnuvaya katılmaya davet ediyorum .”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22