Play-off maçları gollü geçiyor

Hatay Amatör Ligi

SPOR 6.02.2020 09:43:59 0
Play-off maçları gollü geçiyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kentleri ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla sürüyor. Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubunda karşılaşmalar sürüyor.

Karaağaç: 5- Kırıkhangücü: 0
Hatay Süper Amatör Liginde takımlarından Karaağaç Spor, Kırıkhangücü Spor´u 5-0 mağlup etti. Bu sonuçla Karaağaçgücü Spor, ligdeki puanını 43´e çıkardı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden takımlardan Samandağ Gençlerbirliği Spor, Gözcüler Spor´u 3-0 mağlup etti. Gözcüler Spor, sahaya 9 kişi ile çıktığı karşılaşmanın 15. dakikasında sakatlanmalar nedeniyle 6 kişi kalınca maçın hakemi müsabakayı bağladı. 15. dakika oynanan karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Koray Filazioğlu, Abdurrahman Haluk ile Sezer Çelik attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor ligdeki puanını 47´ye yükseltti.
Yigde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Nişrin Spor: 3-Körfez İskenderun Spor: 0 (hükmen)
Samandağ Spor: 3- Dörtyol Belediye Spor: 0 (hükmen)
Kırıkhan Spor: 1-Nazik Kuyumculuk Dursunlu: 2.

Kayra Spor: 2- Meydan: 3
Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, aynı kentin takımı Meydan Spor´a 2-3´lük skorla yenildi. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada, İskenderun Meydan Spor, Kayra Spor´u 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla Meydan Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltti ve gol averajıla grup lideri oldu. İskenderun Kayra Spor da ligde elde ettiği 2 puanla grup beşincisi bulunuyor.

Yıldız Spor, deplasmanda berabere: 1-1
Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubu takımlarından Maşuklu Spor ve İskenderun Yıldız Spor maçından ise beraberlik çıktı. Antakya Nazım Koka Futbol Sahasında oynanan maçta, takımlar karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltirken, Maşuklu Spor´un ise 5 puanı bulunuyor. İskenderun Yıldız Spor gol averajı ile ikinci, Maşuklu Spor´da üçüncü sırada bulunuyor.

Esnaf Spor, grup dördüncüsü
Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubunda mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor, deplasmanda Kırıkhan 1461 Spor´u 2-0´lık skorla mağlup etti. Kırıkhan Stadında oynanan karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor´un gollerini Mustafa Yılmaz ve İzzet Artıyan attı. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor, ligdeki puanını 4´e çıkardı ve grup 4.´sü oldu.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadle eden İskenderun Asaş Spor ise Dörtyol´da oynanan karşılaşmada Dörtyol Spor´u 4-3 mağlup etti. Bu sonuçla Asaş Spor, ligdeki puanını 32 ye çıkardı ve grup ikincisi oldu.
İskenderun Sarıseki Spor da Bekbele Gençlik Spor´u 13-1 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmadayla Sarıseki Spor, ligdeki puanının 16´ya yükseltti.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubu lideri İskenderun Efsane Spor da aynı kentin takımı Aşkarbeyli Spor´u 3-2 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada galip gelen Efsane Spor, ligdeki puanını 39´a çıkardı ve liderliğini sürdürdü
İskenderun Sakarya Spor da Arsuz İlk Adım Spor´u 4-1 mağlup etti. Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşma Sakarya Spor galibiyetle ligdeki puanını 26´ya yükseltti.
Azganlık Spor ise Nardüzü Gençlik Spor´u 5-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşma sonucuyla Azganlık Spor puanını 26´ya çıkarttı.
Öte yandan Karaağaç Spor´un sahaya çıkmaması üzerine haftayı 3-0 hükmen galip kapatan Erzin Gökdere Spor, ligdeki puanını 30´a yükseltti ve grup üçüncü oldu.
Hatay 2. Amatör Liginde mücadele eden Antakya Belediyesi GSK Futbol Takımı de Küçük Dalyanspor karşısında 3-0 galip geldi ve ligde elde ettiği galibiyet sayısını 15´e yükseltti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19