Play-Off takımları belirleniyor

Erhan Aksay Futbol Turnuvası

SPOR 24.06.2019 10:22:35 0
Play-Off takımları belirleniyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor. Turnuvanın Körfez Grubu ile Antakya Grubu olarak iki ayrı kategoride oynanan maçlar İskenderun ve Antakya yöresinde yapılıyor. Turnuvanın İskenderun bölgesini kapsayan Körfez Grubu maçları Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde oynanıyor.

Denizgücü, 9-0 yendi
Körfez Grubunda mücadele eden Denizgücü, Sağlık Spor´u 9-0´lık skorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Berat Buğra Çelik, Ahmet Yapıcı ve Mustafa Kaya´nın yönettiği maçta Denizgücü Spor´un gollerini Kadri Barut (3), Hasan Mazman (2), Asım Onur İçmeli, Aydın Eski, Mesut Şahin ile Barış Birkan kaydetti.

Üç takım play-off´ta
Turnuvanın Körfez Grubu C Grubunda mücadele eden Sarıgül İnşaat ile Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlkkurşun arasındaki maç, çekişmeli geçti. Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Sadettin Arslan, Oğulcan Yabanabat ve Samet Arsak´ın yönettiği maçta, Sarıgül İnşaat Spor´lu Abdulkerim Atalay, müsabakanın uzatma dakikasının son dakikasında Dörtyol İlkkurşun Spor´un filelerini havalandırarak takımını Play-Off´a taşıdı.
Erhan Aksay Körfez Grubunda C Grubunda Arsuz Belediye Spor ile Körfez Demirgücü takımlarının ardından 9 puanlı Sarıgül İnşaat Spor´da Play-Off´a çıktı.

Tiryaki: 7-Arsuz Veteranlar: 0
Turnuvanın Körfez Grubunda oynayan Tiryaki İletişim, Şehit Umut Sakaroğlu Arsuz Veteranlar Spor´u 7-0 mağlup etti ve pay-off yolunda ilerledi. Hatay bölgesi hakemleri Mustafa Kaya, Ahmet Yapıcı ile Berat Buğra Çelik´in yönettiği karşılaşmada Tiryaki İletişim Spor´un gollerini Halil İbrahim Karakuş (4), Hasan Can, Selami Arpaçayır ile Hilmi Sönmez attı. Maçta, Arsuz Veteranlar takımından Eşref Açar´ın kullandığı penaltıyı Tiryaki İletişim Spor kalecisi Adem Kırdar kurtardı.

Yenişemediler: 4-4
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Esen Gençlik ile Şirin İletişim karşılaşma 4-4 sona erdi. Hatay bölgesi hakemlerinden Samet Arsak, Oğulcan Yabanabat ve Sadettin Arslan´ın yönettiği maçta, Esen Gençlik´in golllerini YIlmaz Çokal (3) ile Çağlar Oskay, Şirin İletişim´in gollerini de Faraç Yarbo (2) ile Bilal Kaya (2) kaydetti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25