Polis Memuru Emirhan Şimşek son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep’te şüpheli bir motosikleti kovalarken kaza yaparak görevi başındayken hayatını kaybeden polis memuru Emirhan Şimşek, Karaağaç Asri Mezarlığındaki şehitlikte gözyaşları ile uğurlandı.

HATAY 5.10.2023 17:11:00 0
Polis Memuru Emirhan Şimşek son yolculuğuna uğurlandı

Şimşek için ilk tören Gaziantep’te düzenlendi. Şimşek’in Türk bayrağına sarılı naaşı, Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından, memleketi olan Belen ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Burada helâllik alınmasının ardından Şimşek’in naaşı, cenaze töreni için Tosyalı Camisi avlusuna götürüldü.

Törene;  Şimşek’in ailesi ve yakınları ile Vali Mustafa Masatlı, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur, protokol mensupları, emniyet görevlileri ile vatandaşlar katıldı. 

Duygulu anlar yaşanan törende, Şimşek’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Masatlı, ‘vatanı canları pahasına koruyan şehitlere ülkenin ve devletin adına adına minnettar olduklarını belirtti. Masatlı, “Vatan olarak yurt edindiğimiz bu ulvî toprakların, şehitlerimizin bizlere bıraktığı kutsal bir emanettir. Onların hatıralarına her zaman sahip çıkılacak ve emanetleri olan vatanımıza ilelebet kimse el uzatamayacaktır. Sizler de şu andan itibaren Devletimize emanetsiniz. İçiniz rahat olsun” dedi.

Belen Tosyalı Camisi’nde kılınan cenaze namazından sonra Şimşek’in naaşı, Arsuz Karaağaç Asri Mezarlığı’ndaki Şehitlik’te dualar ve eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19