Prof. Dr. Gürel Çam´dan, rektörlük başvurusu

Yüksek Öğretim Kurulunun (YÖK) aralarında İskenderun teknik Üniversitesinin de bulunduğu üç üniversite için almaya başladığı rektörlük başvurusu sürüyor.

GÜNCEL 26.08.2019 11:02:28 0
Prof. Dr. Gürel Çam´dan, rektörlük başvurusu

İskenderun/SES

 YÖK,05 Ağustos 2019 tarihinde açıkladığı ´rektör adaylığı başvuru ilanı´nda 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu´nun 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile değişik 13. maddesinin a)fıkrası ve 3 sayılı 'Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usûllerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' hükümleri ve 'Rektör Adayı Olmak İsteyenlerin Başvurusuna İlişkin Usul ve Esaslar' uyarınca Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi´ne rektör ataması yapılacağını duyurmuştu. Açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde rektör adayları için belirlenmiş olan şartları taşıyan adaylar aşağıdaki belgelerle 23 Ağustos 2019 günü mesai saati bitimine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına başvuruda bulunabileceği belirtilmişti. Rektör adaylarının profesör olarak çalışmış veya çalışıyor olması gerekiyor.

Prof. Çam, başvuru yaptığını açıkladı
İskenderun Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gürel Çam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iki üniversiteye rektör adaylığı için başvuruda bulunduğunu belirtti. Prof. Dr. Çam, paylaşımında, 'İskenderun Teknik Üniversitesi ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğüne başvurumu yapmış bulunmaktayım. Beni tanıyan ve seven herkesin destegini bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı' ifadesine yer verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57