Prof. Yağcı: Hiç kimse tek başına bütün değil

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Yağcı, İskenderun´da iş yaşamında insan ilişkilerine yönelik seminer verdi.

GÜNCEL 7.02.2018 10:03:11 0
Prof. Yağcı: Hiç kimse tek başına bütün değil

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası personeline yönelik verilen eğitim seminerinde konuşan Prof. Dr. Yağcı, çalışan, işletme sahipleri ve yöneticilerin iş yaşamında karşılaştıkları sorunlar ve bunların çözümü ile çalışanın performanslarının arttırılmasına yönelik bilgi verdiği konuşmasında, günlük hayatında yaşanan sorunları örneklerle ele aldı.
Prof. Dr. Yağcı, 'İşletmelerde hiç kimse tek başına bir bütün değil. O İşletmenin ayaklarını oluşturan birimler, o çatının oluşmasına neden olur. Uyumlu çalışma, amir personel arasında sevgi saygı, kişinin kendini işine vermesi o işyerinin verimini arttırır. İş yerinde yönetimin adaletli, tarafsız olması, ödüllendirme ve caydırmaya yönelik adımları da yerinde kullanabilmesi önemli etkenlerdir. Etkili ekip çalışmasında amaç, roller, süreçler, iç ilişkiler ve alt ekipler önem arz etmektedir” diye konuştu.
İş yerlerinde bireysel kalite, bilgi, deneyim, beceri ve duygusal olgunluğun önemli faktörler arasında yer aldığını anlatan Prof. Dr. Yağcı, etkin çalışmada ekip çalışmasının önemli olduğunu kaydetti. İş yerlerinde kurum kültürünün olması gerektiğini de belirten Özcan Yağcı, eğitim seminerini günlük yaşamda karşılaşılan sorunlarla ele aldı ve anlattı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23