“Projeler için birlikte hareket edeceğiz”

AKP Hatay İl Başkanı ve Hatay Ro-Ro Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güler, iş hayatının yanı sıra siyasette de verilen görevi yerine getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

GÜNCEL 19.04.2018 14:14:10 0
“Projeler için birlikte hareket edeceğiz”

Orhan Yıldız/İskenderun

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine parti heyetiyle gerçekleştirdiği kutlama ziyaretinde İbrahim Güler, yeni yönetime başarılar diledi. İskenderun ve Hatay için birlikte hareket etme mesajı da veren Güler, “Bildiğiniz gibi ben aynı Zamanda Hatay Ro-Ro yönetim kurulu Başkanıyım ve İTSO ile İskenderun´da bir çok projede birlikte hareket ettik. Sizler de bizlerin sorunlarını özellikle deniz taşımacılığında yaşanan sorunları ve İskenderun Limanından gerçekleştirdiğimiz çalışmalar konusunda bizlere her zaman destek oldunuz. Bizlerde iş hayatımızın yanı sıra siyasette de bize verilen bu görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra el birliği ile gerek İskenderun gerekse Hatay için önemli projelerde birlikte hareket edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AKP İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile partinin İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette heyeti ağırlayan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent H. Yılmaz, bölgenin geçtiği sıkıntılı sürece dikkat çekti. Suriye´de yaşanan savaş ve karışıklıklardan en çok etkilenen illerin başında Hatay´ın, İskenderun´un geldiğini ifade eden Yılmaz, şu değerlendirmeyi yaptı: “Son aylarda özellikle ihracat ve iç piyasada yaşanan sorunlar mevcut. Piyasada nakit sıkıntıları var, bir çok esnafımız borcu borçla kapatmaya çalışıyor. Temennimiz bir an önce bu sıkıntılı sürecin ortadan kalkmasıdır. Bu noktada bizlerde üzerimize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız. Hatay için el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. İl Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bölgemize daha fazla katma değer sağlayacağımıza inanıyorum.”


"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29