Protokol, halkla bayramlaştı

İskenderun´da protokol, halkla bayramlaştı. İskenderun Belediye Gazinasında bayramın ilk günü yapılan bayramlaşmaya, etnik, dinsel ve siyasi farklılığı bulunan İskenderunlu katıldı.

GÜNCEL 18.06.2018 11:30:04 0
Protokol, halkla bayramlaştı

İskenderun/SES

Bayramlaşmaya, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayasar, Garnizon ve 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, skenderun Deniz Üs komutanı Kurmaüy Albay Aykar Tekin, kurum müdürleri, milletvekili adayları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

Protokolün mezarlık ziyareti
İskenderun protokolü, Şeker Bayramında şehit mezarlığını ziyaret edip, şehit yakınlarının acılarını paylaştı ve sohbet etti. Karaağaç Asri Mezarlığındaki şehitlik ziyaretine, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, İskenderun Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykar Tekin, İSTE Rektörü Türkay Dereli, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri, kurum müdürleri ile şehit aileleri ve gaziler de katıldı. Kent protokolü, şehitlerin kabrine karanfil bırakip, dua etti ve şehit ailelerinin acısını paylaştı. Şehitlikteki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan dua okundu. Protokol, kentteki şehit ve gazi ailelerini de ziyaret edip, bayramlarını kutladı. Ziyarette konuşan İskenderun Belediye Başkanı Dingil, devletin her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu ifade ederek, 'Vatanlarına uğruna canlarını hiçe sayan aziz ve kadim insanlarımız, en değerli varlıklarımızdırlar. Şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret etmek, dertlerini ve sorunlarını dinlemek bizlerin görevi olduğu kadar, yanlarında olmak bizleri de mutlu ediyor. Her zaman yanlarındayız' dedi. Vatan Partisi de ayrı yaptığı ziyarette, şehit mezarlarında karanfil bıraktı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38