PTT, 120 işyeriyle Hatay´da hizmet veriyor

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 177. kuruluş yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

24.10.2017 10:37:12 0
PTT, 120 işyeriyle Hatay´da hizmet veriyor

 

PTT İskenderun Merkez Müdürü Basri Sapmaz, Çarşı Şubesi Müdürü Mahmut Çoban ve PTT çalışanları, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk´ü makamında ziyaret etti. PTT Merkez Müdürü Sapmaz, kurum ve çalışmaları hakkında kaymakam Soytürk´e bilgi verip, teşekkür etti. Kaymakam Soytürk de, PTT Teşkilatı´nın kurulduğu günden itibaren çok önemli hizmetler yürüten, değişen ve gelişen şartlara göre kendisini farklı boyuta taşıyan, özel sektörle rekabet edebilen bir anlayışla vatandaşımıza hizmet sürdürmeye devam ettiğini belirtti. Soytürk, “PTT´nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Köklü bir kuruluş olan PTT´nin daha nice yıllara ulaşmasını ve vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmetleri sunmaya devam etmesini temenni ediyorum' dedi.
Ziyaret sırasında kaymakamlık makamında bulunan Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar´da PTT Teşkilatı´nın kuruluşunun 177. yıldönümünü kutladı ve çalışanlara başarı diledi.
Antakya´da PTT´nin kuruluş yıl dönümü kapsamında işlem sırası için 177 numarayı alan müşteriye Hatay PTT Başmüdürü Abdullah Yüksel tarafından ‘pul albümü´ hediye edildi. Yüksel, PTT´nin 177. müşteri Vedat Sayın´a pul albümü hediye etti.
Yüksel, “23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti´nin kurulması ile temelleri atılan PTT Anonim Şirketi, bugün 177 yaşında dev bir milli bir kuruluş oldu. Her şart altında ülkeye ve en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen posta teşkilatı, günümüzde de aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir” dedi. Yüksel, Hatay PTT Başmüdürlüğü hizmet alanında 16 merkez, 40 şube, 64 acente ve mobilize PTT aracı ile toplamda 120 işyeri, yaklaşık 600 çalışan ve 160 araçla hizmet verdiğini de belirtti.


Anahtar Kelimeler: işyeriyle Hatay hizmet veriyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57