Rakipler seçim ziyaretinde buluştu

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçime yönelik çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı´nın adayı AKP´li Fatih Tosyalı ile Millet İttifakı´nın adayı CHP´li Yılmaz Şahutoğlu´nun yolları seçim ziyaretinde kesişti.

SİYASET 9.02.2019 09:41:57 0
Rakipler seçim ziyaretinde buluştu

Nesrin Geyik/İskenderun

Kentin Şehit Pamir Caddesi üzerinde karşılaşan iki aday selamlaştı, birbirlerine başarı diledi, seçim sürecinin barış ve huzurlu bir şekilde geçmesi adına ellerinden gelen hassasiyeti göstereceklerini ifade etti.
CHP aday Şahutoğlu, İGEV´i de ziyaret etti. Şahutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İlçe yönetimi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ile birlikte İskenderun Güney Eğitim Vakfı ile İskenderun Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyaretlerde sosyal demokrat belediyeciliğin önemli olduğunu ifade eden Şahutoğlu, 'Halkçı belediyecilik; insana dokunan, insanın özünü, ihtiyaçlarını önceleyerek, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan, kimseyi halkanın dışında tutmayan, herkese sahip çıkan, herkesi kucaklayan, sevgi, barış ve kardeşlik dilini kullanan, bulunduğu sosyal yaşam alanında, kentte birliği, beraberliği, kardeşliği, huzuru temel amaç edinen bir yönetim şeklidir. Sosyal demokrat belediyeciliğin bu düşüncelerini İskenderun´da hakim kılmak adına bu yola çıktık. Arkadaşlarımızla birlikte İskenderun´u yönetme arzusu ve hedefi ile yola çıktık. 1 Nisan sabahı İskenderun´a sosyal demokrat belediyeciliğin, CHP belediyesinin sancağını dikeceğiz. Bunda sizlerin ciddi katkısı, emeği, desteğinin olacağı inancındayım. Bu bizim için önemli” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57