Rektörden konservatuar ve yüksekokula ziyaret

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Tolga Depci, Dörtyol Meslek Yüksekokulu´nu (DMYO) ziyaret etti.

EĞITIM 2.11.2021 15:50:23 0
Rektörden konservatuar ve yüksekokula ziyaret

 

İskenderun/SES
 Depci´nin Dörtyol Meslek Yüksekokulu´nu (DMYO) ziyaretine Dörtyol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökhan Nur ve okul müdürü öğretim görevlisi Bahattin Gözübenli de eşlik etti.
Ziyarette okulun akademik ve idari personeliyle görüşen Depci, önceki dönemlerde yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı; sorun ve önerileri dinledi; yüksekokulun derslik, laboratuvarlar, sosyal tesisleri ve yemekhanesini gezerek incelemede bulundu. İSTE´den yapılan açıklamaya göre, öğrencilerle de buluşup, onlarla sohbet eden ve okul, yerleşke ile ilgili düşüncelerini alan rektör Depci, ilerleme, gelişme ve büyüme bütünlük içerisinde gerçekleştiğinde anlamlı olduğunu ifade etti. Depci, 'Sektörün ihtiyaç duyduğu ara teknik elemanların eğitim ve öğretimlerini, teknolojik gelişmelerle uyum içerisinde ve nitelikli olarak gerçekleştirme misyonuyla meslek yüksekokullarına gereken yatırımları yapıyoruz. Sizlerin de bu eğitim ve öğretimin karşılığını iş hayatına atıldığınızda alacağınızı ümit ediyoruz' dedi ve başarı diledi.

Konservatuarı da ziyaret etti
Depci, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı´nı (da ziyaret etti. Konservatuar müdürü Doç. Dr. Servet Yaşar ve personeli tarafından karşılanan Debci, çalışanların talep ve isteklerini dinledi; derslikleri gezdi ve öğrenci çalışmalarını ve karşılama gösterisini izledi. İSTE´den yapılan açıkalamya göre, öğrencilerle sohbet edip, talep ve sorunları dinleyen Depci, 'Bir araya geldiğimiz öğrencilere geleceğin sanatçıları olarak yaklaşıyorum' değerlendirmesini yaptı. Depci, Turizm Fakültesi ve mimarlık fakültesini de ziyaret etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00