Resimler, ´yaz renkleri´yle yapıldı

Küratörlüğünü Armağan Korkmaz ve Gamze Aksoy tarafından gerçekleştiren 'Colours Of The Summer' karma resim sergisi İskenderun Deniz Müzesi´nde düzenlenen kokteylle açıldı. 33 sanatçının eserinin bulunduğu sergi, 10 Mayıs Perşembe g?

GÜNCEL 4.05.2018 10:22:27 0
Resimler, ´yaz renkleri´yle yapıldı

Orhan Yıldız/İskenderun

Sergide, Şenay Albay, İlyas Vilge Berber, Özlem Secerli, Aysun Karaboğa, Armağan Korkmaz, Arzu Emel Altınkılıç, Barış Arslan, Bekir Deniz, Buse Gül, Cengizhan kanbur, Emel Cebecioğlu, Emre Dağ, Esra Yıldırım, Figen Aydoğdu, Gülay Başıböyük, Güleray Tuncel, Haydar Şişman, Hülya Bölücü, Laika Alagaz, Leyla Yüksek, Mehdi Atrvash, Naim Fakkuşoğlu, Onur Eskimez, Recep Sarıbaş, Rüçhan Karaçam, Sema Çetin, Semiha Armutçuoğlu, Serap Sevim, Sevcan Esen Duran, Sultan Göktepe, Talip Yaldırak, Tülay Terzi Ulu ve Ümiz Dizdar´ın eserleri bulunuyor.
Türkiye´nin her yerinden katılan sanatçıların eserlerinin sergilendiği bir sergiyi sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Korkmaz ve Aksoy, 'Colors Of The Summer, Karma Resim Sergimizin teması yaz renkler içeriyor. Sergideki resimler serbest teknikle ve sadece yaz renkleri kullanılarak yapıldı. Bu teknikleri kullanan sanatçılarımız çok güzel eserler ortaya çıkardı. Bizler küratör olarak temayı belirlerken, sanatçılarımızı bir-iki temayla sınırlamak istemedik. Natürmort, soyut çalışmalar, Atatürk portre çalışması ve karakalem çalışmaları da sergide bulunuyor' değerlendirmesini yaptı.
Bir sonraki serginin Kapadokya Müzesinde açılacağını belirten Korkmaz ve Aksoy, sergide elde edilecek gelirlerin büyük bir kısmı lösemili çocuklar yararına harcanmak üzere LÖSEV´e bağışlanacağını ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22