'Reyhanlı maçı geride kaldı, Pozantı Spor´a çalışıyoruz'

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt, Reyhanlı Spor karşılaşmasında takımının 3-1´lik galibilet elde etmesi sonrası teşekkür açıklaması yaptı.

SPOR 5.02.2020 10:01:19 0

Akın Bodur/İskenderun

'Reyhanlı Spor maçı bizim için artık geride kaldı, önümüze bakıyoruz' değerlendirmesini yapan Kurt, Pozantı Spor maçı için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.
5 Temmuz İskenderun Spor Teknik Direktörü Kurt, 'Aynı ilin iki gGüzide takımının karşılaşmasında sadece futbolun konuşulduğu centilmence bir mücadeleyi geride bıraktık. Reyhanlı Spor´un çok koşan dinamik, kaliteli bir takım olduğunu biliyorduk. Bizde hafta içi çok iyi çalışarak maça iyi hazırlandık. Bunuda sahaya yansıtınca ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Futbolcularıma maçta göstermiş oldukları özveri, kazanma arzusu ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Reyhanlı Spor camiasına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Her zaman yanımızda olan ilk günden beri desteğini İskenderunspordan esirgemeyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´ya ve yönetim kurulumuza, ayrıca her koşulda bu takımı yalnız bırakmayıp bizlere destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Reyhanlı Spor maçı bizim için artık geride kaldı önümüze bakıyoruz. Pozantı Spor maçı için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22