Rıdvanoğulları´na, ´en iyi iş insanı ödülü´

Rıdvanoğulları Şirketler Grubu AŞ. sahibi Hataylı iş insanı Emre Rıdvanoğulları, beach tesisi ile 'Avrupa´nın en iyi iş insanı ödülünü' aldı.

EKONOMI 15.12.2021 11:09:41 0
Rıdvanoğulları´na, ´en iyi iş insanı ödülü´

Nesrin Geyik/İskenderun

 İş ve sanat dünyası ile medya temsilcilerinin de katıldığı ödül gecesinde düzenlenen törenle ödülünü alan Emre Rıdvanoğulları, kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür etti.
İstanbul Taksim´daki Sheraton İstanbul City Center´da düzenlenen ödül töreninde, Eurovision Azerbaycan temsilcisi sanatçı Samira Efendi de şarkıları ve dansçıları ile show gösterisi yaptı. Afgan sanatçı Aryana Saayed´ın sahne aldı ve şarkıları geceye katılanlar için seslendirdi. Modacı Deniz Albayrak ve manken Tuğba Altıntop da ´Kadın&Kadın´ defilesi ile tasarımları sergiledi. Ödül töreninde, sanat ve basın temsilcileri de ödüllendirildi. Ödül alanlar arasında sanatçılar Yonca Evcimik, Nuri Alço, Tayyar Işıksaçan, Aydilge, Ertem Şener, Varodası, Norm Ender, Rabia, Faruk Sabancı, Irmak Arıcı, Show Ana Haber, Tv100 Gökhan Taşkın, Haber Global Erhan Ertürk, Uçankuş TV, Simge Tertemiz, Rabia Tunçbilek, ünlü Influencer Eda Sakız, Klass Magazin, Klass TV, Posta Gazetesi, Veysel Mutlu, Taladro, Decrat, Smile LİFE, Rabia Tunçbilek ve Kanal D haber Merve Dinçkol da yer aldı.

Rıdvanoğulları´na, ´beach tesis´le ödül
Hataylı iş insanı Emre Rıdvanoğulları, Avrupa´nın en iyi çıkış yapan beach tesisi ile ödül aldı. Hatay´ın yanı sıra Türkiye´nin farklı kentlerinde yatırımı olan Hataylı iş insanı Rıdvanoğulları, aldığı ödül sonrası yaptığı açıklamada, 'İkinci kez bu ödülü almak benim için büyük mutluluk. Bizleri Avrupa´nın en başarılı iş insanı seçtiler ve Avrupa´nın en iyi çıkış yapan beach ödülünün sahibi olduk. Şirketimizin ana binası İstanbul´da. Biz lojistik, sağlık ve turizm alanında hizmet veriyoruz. Bu ödül bizi iş anlamında daha büyük sorumluluklara yöneltti' dedi. Rıdvanoğulları, yaptığı değerlendirmede, ülkeye daha iyi hizmet edeceklerini ifade etti.

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29