Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile İskenderun´daki özel bir okulun işbirliğiyle düzenlenen bisiklet şöleni, bisiklet tutkunlarını buluşturdu.

SPOR 9.10.2021 18:20:18 0
Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Bölge bürokrat ve belediye başkanlarının da makam araçlarından inip bisikletleriyle pedal çevirdiği şenlik, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü önünde müzik şöleni, halaylar, ve ikramlarla başladı. Yükseliş Koleji önünden başlatılan sürüşe katılanlar, İskenderun Atatürk Anıt Alanı´nda buluştu. Bisiklet tutkunları, HBB Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşının okunmasının ardından Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü´ne hareket etti.

Öğrenciler, veliler, bölge protokolü ile yöredeki bisiklet kulüp üyelerinin de katıldığı bisiklet sürüş etkinliğine yaklaşık bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor. Şölene, Adana Abit Grubu, Mersin Zirve Grubu, Şanlıurfa Urbit ve Osmaniye Bisiklet Gruplarının yanısıra, Erzin 2 Gün 2 Teker, Dörtyol İlk Kurşun, Dörtyol Bisiklet Gezginler, Antakya Bisiklet Sevdalıları, Hatay Bisiklet, İskenderun ve Arsuz Bisiklet grupları ekipleriyle katıldı.

Yükseliş Koleji´nin bulunduğu Arsuz ile buluşma noktası İskenderun Atatürk Anıtı alanındaki güzergahta Arsuz ve İskenderun İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri güvenli sürüş için önlem aldı.

Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent H. Yılmaz, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel de bisiklet sürüş etkinliğinde pedal çevirdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22