Sahaya inmeye hazırız

Seçim listelerinin, geçtiğimiz hafta askından indiğini ve kısa bir süre sonra bu listelerin son halinin yeniden askıya çıkarılacağını belirten CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, seçmenlerden yeniden listeleri kontrol etmeyi ihmal e

SİYASET 17.05.2018 12:02:19 0
Sahaya inmeye hazırız

İskenderun/SES

Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Buluşmaları programında konuşan CHP İlçe Başkanı Çekin, seçmen listelerine ilişkin duyarlı yaklaşılmasını istedi. Çekin, “Ben kontrol ettim, bakmaya gerek yok deyip ihmal etmeyin. Çünkü ikinci listelerde de hatalar olabiliyor, o yüzden bakmanızda fayda var. Çünkü bir oy bile çok önemli” diye konuştu.
Toplantıda ‘baskın erken genel seçimi´ değerlendiren Çekin, iktidarın muhalefeti gafil avlamak için, hiç öngörülmeyen bir tarihte seçim kararı almasına karşın sahaya inmeye hazır olduklarını söyledi. Çekin, iktidarın muhalefeti gafil avlamak için, hiç öngörülmeyen bir tarihte seçim kararı aldığını belirterek, “Sorun değil. Biz her ortamında şunu söylüyorduk. Biz seçime her an hazırız, seçim kararı aldıklarında, 15 gün içinde hazırlığımızı yaparız, sahaya ineriz, çalışmaya başlarız dedik. Ve öylede oldu” dedi.

“Sandığa gitmeyenin büyük kısmı seçmenimiz”
Halk buluşmaları toplantılarının seçim kararı açıklanmadan önce planlandığını da hatırlatan Başkan Çekin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye´de biliyorsunuz ki en yüksek katılımın olduğu seçimde bile yüzde 86´larda kaldı. Bunun anlamı şu 7-8 milyona yakın oy kullanılmıyor. Ve emin olun bu 7-8 milyon oyun büyük bir kısmı bizim oyumuzdur. Bu konuda herkesin gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Hep beraber 24 Haziran´da ve 8 Temmuz´da sandığa gidelim, partimize en yüksek oranda oy çıkaralım. Ben bunun için gerekli her şeyi yapacağınıza inanıyorum.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22