Şahin´den ‘küskünlükleri unutun´ çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, 31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlere yönelik yoklamaların başladığını belirterek, “Kısa, orta, uzun vadeli her türlü şeye hazırlıklı olmalıyız.

GÜNCEL 5.11.2018 11:43:42 0
Şahin´den ‘küskünlükleri unutun´ çağrısı

Sadet Berkyürek/İskenderun

Ve biz ne olursa olsun İskenderun´u, Payas´ı, Belen´i, Kumlu´yu, Dörtyol´u, Antakya´yı; CHP´li olmayan tüm ilçelerimizi almanın yolunu bulmalıyız. İlla o bayrağı orada dalgalandırsak oraya ulaşır, kentimizin de bugün bu kadar kötü yönetilmesine engel olurduk” dedi. Şahin, küskünlükleri unutma çağrısı yaptı.
CHP İskenderun ilçe binasında Cumartesi günü, Öztürk Çolak´ın belediye başkan adaylığı açıklamasında yaptığı konuşmada Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil´i çalışmalarından dolayı eleştirirken ‘iktidarı arkasına almanın´ sonucu değiştirmediğini söyledi. Dingil´i sökülüp yeniden yapılan kaldırım ve yol çalışması dışında bir çalışmasının görülmediğini kaydeden Şahin, “Belediye Başkanı Seyfi Dingil, iktidar belediye başkanı diye, belki birçok dostumuz, İskenderunlu buraya birşey getirir diye sevinmiştir. Belki, ‘iktidarı arkasına alır, İskenderun´u uçurur´ demiştir belki. Ama gel görelim bu şehre hiç bir şey yapmadı, ‘kaldırım sök, kaldırım tak´. Başka hiçbir şey yok. Yol ve kaldırım dışında elle tutulur başka hiçbir şey yok. Bir kent park oldu. İyi de oldu. Bu parkı da 3 yıl boyunca İskenderunlular, çevre koruma dernekleri, sivil toplum örgütlerinin direnci sayesinde kaptırmadık” diye konuştu.

İskenderun´a yeniden CHP bayrağını dikeceklerine inandığını vurgulayan Milletvekili Şahin, seçimden dava üzerinden yürüyerek sonuç alabileceklerini söyledi. Şahin, şöyle konuştu: “Biliyorsunuz ki bu ülkede rejim değişti. Artık cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetiliyoruz. Sizlerin, hepinizin bir salı günü grup toplantısına gelmenizi, bir çarşamba, perşembe meclis çalışmalarını canlı izlemenizi isterim. Bir tiyatronun içindeyiz. Gerçek bir tiyatro yaşıyoruz. Ama sakın merak etmeyin, o Mecliste konuşan bir parti var. O da CHP. Çünkü CHP Atatürk´ün iki mirasından biri. Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi. Ciddi mücadele veriyoruz. Ancak Meclisteki mücadele tek başına yeterli değil. Önümüze yine bir sandık geliyor. Bu yerel seçimler biliyorsunuz ki sayın Cumhurbaşkanı, AKP, belediyeden bir yol aldı, bu noktaya geldi. Biz diyoruz ki sizinde desteğinizle farkında olarak önemseyerek yine çöküşleri de belediyelerle olsun. Biz İskenderun´u, Hatay´ın tüm ilçelerini alarak Türkiye´de bir çok il-ilçeleri alarak, muhalefetin göstereceği performansla çöküşlerini hazırlayalım.
Şimdi bu ülkede biraraya gelme, elele tutuşma, kırgınlıkları küskünlükleri unutma zamanıdır. Biz bu kente CHP bayrağını dikeceğiz. Hangi adayımız olursa olsun hiç kimsenin diğerine küsme darılma lüksü yoktur. Önce bir davamız olacak. Dava üzerinden yürüyeceğiz. Davamız İskenderun´da CHP´nin bayrağını dalgalandırmak olmalıdır.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00