Samandağ, liderliği sürdürüyor

Hatay Süper Amatör Liginde grup liderliğini sürdüren Samandağ Spor, sahasında konuk ettiği Gözcüler Spor´u 8-0 mağlup etti.

SPOR 17.02.2018 08:52:54 0
Samandağ, liderliği sürdürüyor

 

Samandağ Stadında oynanan karşılaşmada, her iki yarıda attığı gollerle Gözcüler Spor´u farklı skorla yenen Samandağ Spor´un gollerini Ömer Sertel (4),Mehmet Yılmaz (2), Ali Keita ile Sabit attı.
Samandağ Spor, 52 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.
Aynı ligde mücadele eden Armutlu Spor da, Ekinci Spor´u 6-2 mağlup etti. Maç, Çekmece sahasında oynandı.

Belediye: 3-Karaağaç: 0
Hatay Süper Amatör Liginde Play-Off´a çıkan takımlar arasında yer alan İskenderun Belediye Spor, Karaağaç Spor´u 3-0 mağlup etti.
Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmayı, Hatay bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, Hasan Nadir Dörttaş ile Sadettin Aslan yönetti. Maçta, İskenderun Belediye Spor´un gollerini 56. dakikada Samet Aytekin, 71. dakikada Muhammed Tuncer, 80. dakikada da Bülent Sağıroğlu attı.
Bu sonuçla İskenderun Belediye Spor ligdeki puanı 47 ye çıkarttı ve gol averajıyla dördüncü sırada yer aldı.
İskenderun Belediye Spor, Serinyol Spor´un ligden düşürülmesi üzerine önümüzdeki haftayı 3-0 hükmen galip olarak kazanacak.

Esnaf Spor: 8-Yayladağı: 0
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor, Yayladağı Spor´u 8-0 mağlup etti.
Dörtyol 9 Ocak Stadında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Enes Çolak, Samer Arsak ile Uğur Aktaş´ın yönetti. Karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor´un gollerini Mustafa Güleryüz (2), Emre Erkin (2), Selim Kıyılı (2), Halil İbrahim Diallo ile Tolga Öner attı. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor, ligdeki puanını 51´e yükseltti ve ikinci sıraya yerleşti.

´Destek sözü´
İşadamı Osman Uzan, Hatay Amatör Kümede mücadele eden Kayra Spor´a destek ziyaretinde bulundu. Uzan, Kayra Spor´un futbolcularıyla bir süre sohbet etti ve destek sözü verdi. Kayra Spor adına konuşan Seyfi Kesik de, 'Gençlere daha iyi şartlarda gelişimlerini devam ettirmeleri için her türlü desteği vereceğini söyledi. Geleceğin yıldız futbolcularına gelecek adına güvence vermesi bizleri sevindirdi' dedi.

Gençlik ligi karşılaşması
Bölgesel Gençlik Gelişim Liginde mücadele veren Hatayspor´un U 15, U 16, U 17 ve U 19 takımları, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.
Mahalli U-13 liginde ise bu hafta oynanan Hatayspor – Hatay Kartalspor maçını Hatayspor takımı 7-1 kazandı. Buna göre Hatayspor U 19 takımı 4-1, U 16 takımı 2-0 ve U 15 takımı 2-0 yenerken, U 17 takımı da 3-1 mağlup oldu. Patayspor Altyapı Teknik Sorumlusu Barış Harputluoğlu, planlı ve programlı çalışmaların beraberinde getirdiği başarının maçlarda alınan sonuçlarla kendini gösterdiğini, daha iyi futbol oynamak ve daha başarılı sonuçlar almak için çalışmaların süreceğini belirtti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00