Samandağ´da motosiklet festivali

Samandağ Belediyesinin ana sponsorluğunda düzenlenecek olan Samountain Motosiklet Festivali bugün ve yarın Samandağ´da yapılacak.

SPOR 3.08.2019 09:39:55 0
Samandağ´da motosiklet festivali

İskenderun/SES

 Festival, bugün saat 12.00´da Samandağ Stadı yanındaki alanda başlayacak. Samandağ Stadyumu yanındaki alanda başlayacak festival kapsamında yarın da saat 10.00´da aynı alanda toplanıp, Çevlik´te Şıh Yurduna doğru tırmanış yapılacak ve Enduro parkuru olacak.
Motosiklet Festivali ile ilgili değerlendirmede bulunan Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, '3-4 Ağustos tarihlerinde düzenlenen motokros yarışmasını Samandağ´da gerçekleştireceğiz. Belediye olarak bu festivale elimizden gelen yardımları yaptık. Bu tür sportif etkinliklerin Samandağ´ın tanıtımına katkı sunduğunu düşünüyoruz. Spor aktiviteleri, sosyal ve kültürel çalışma ve etkinlikler konusunda Samandağ´ın tarihi, kültürü, turizminin tanıtımına katkı sunacak her türlü etkinliğe destek vereceğimizi fade ettik. Önümüzdeki süreçte Türkiye Motokros Şampiyonasının Samandağ´da düzenlenesi konusunda bir çalışma yapılabilir. Samandağ´ın potansiyeline, deniz sporları, doğa ve diğer alanlardaki sportif etkinliklere destek verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu faaliyetler ilçenin turizm potansiyeli ve tanıtımına katkı sunan etkinlikler olduğunu düşünüyoruz. 3 Ağustos´ta birinci etabı denizde, ikinci etabı da Kapısuyu´nda olacak şekilde yarışma yapılacak' açıklamasını yaptı. Enduro Kulüp yöneticisi Mehmet İlker İlbeyi de şu değerlendirmede bulundu: 'Asıl amacımız gençlere alternatif yaratmak. Herkesin sorunu gençlerin motorsikletleri yollarda kullanması. Bizim amacımız bunlara bir alternatif yaratmak. Hedefimiz gençleri sokaklardan alıp profesyonel görüntüyü ulaştırmak.'


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00