Samandağ´da yamaç paraşütü etkinliği

Samandağ Havacılık Spor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi işbirliğiyle Samandağ´ın Çevlik sahilinde yamaç paraşütü etkinliği düzenledi.

SPOR 25.05.2021 16:24:57 0
Samandağ´da yamaç paraşütü etkinliği

Samandağ-Antakya/SES

 Samandağ Havacılık Spor Kulübü sporcuları gökyüzünde Türk bayrağını da dalgalandırdı. Etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı da katıldı. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte, Samandağ Kapısuyu mevkiinden havalanan paraşüt sporcuları, Çevlik sahiline iniş yaptı; paraşütü ekibi, gökyüzünü Türk bayrakları, Atatürk posterleri ve Atakaş Hataysporlu renkleriyle donattı. Yamaç paraşütçüleri, sahile inen paraşüt sporcuları, Savaş ve Eryılmaz´a Türk bayrağı hediye etti.
Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz, 'Çok anlamlı olduğunu herkesin idrak ettiği, alanlarda kutlamak istediğimiz 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş ve gençlerimizle Samandağ Çevlik sahilinde kutluyoruz. Samandağ bir turizm merkezi. Bu tür etkinliklerin artması, turizm potansiyelimizi ortaya çıkarmamız ve Samandağ´ın tanıtımı için çok büyük bir önem arz ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile birlikte bu potansiyeli ileriye taşıyarak halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. İki yıl önce burada Türkiye Yamaç Paraşütü Yarışması düzenlendi. Geçen sene Dünya Şampiyonası düzenlenecekti, ama pandemiden dolayı ertelendi. Umarım en kısa sürede alt yapısını hazırlayarak Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası´nı düzenleme şansına sahip oluruz' değerlendirmesini yaptı.
Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan HBB Başkanı Savaş, “Gençler ve sporcularla birlikte Ata´mızı andık. Bayramımızı güzel sahilimizde hep birlikte kutladık. Esas amacımız bu anlamlı bayramlarımızı eskiden olduğu gibi stadyumlarda bir bütün olarak kutlamaktır. İnşallah önümüzdeki 19 Mayıs 2022´den itibaren bayramlarımızı pandemisiz ve kucaklaşarak kutlarız' dedi. Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz da, Fikret Aynacı´nın kullandığı yamaç paraşütü ile uçuş yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19