Samandağ´ına ´geri dönüşüm kumbarası´

Samandağ Belediyesi, kullanılmayan eski tekstil ürünlerinin çevreye zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılması amacıyla ana güzergahlar ve toplu yaşam konutlarının bulunduğu alanlar başta olmak üzere 78 ayrı noktada Tekstil Atıklar?

GÜNCEL 23.03.2022 19:46:41 0
Samandağ´ına ´geri dönüşüm kumbarası´

Samandağ Belediyesi ile AJ İnternational Group arasında imzalanan protokol kapsamında Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaralarında toplanacak eski tekstil ürünleri (kullanılmış kıyafetler, ayakkabı, kemer, çanta vb. tekstil atıkları) çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilerek ekonomiye kazandırılacağı belirtildi.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye başkan yardımcısı Tahsin Demir, 'Geri dönüşüm firması ile bir protokol yapmıştık. Çok kısa bir sürede protokolün gereğini yerine getirdiler. Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaralarımızı Samandağ´ının birçok bölgesine yerleştiriyoruz. İçerisine çöpe atılmaması gereken; giysi, eski ayakkabı, kemer, çanta vb. birçok tekstil ürününü atabileceğiz. Böylelikle hem bu ürünleri çöplerimizden arındırmış olacağız hem de geri dönüştürerek ekonomimize kazandıracağız. Daha temiz bir Samandağ yaratma gayemiz var ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkın da duyarlılık göstererek tekstil ürünlerini çöp yerine tekstil kumbaralarımıza atmalarını umuyorum' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19