Şampiyon başarısını paylaştı

LGS sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Bahçeşehir Koleji öğrencisi Naif Umut Randa, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Okul Müdürü Mustafa Uçan, öğretmenleri ve ailesiyl

EĞITIM 29.06.2019 09:34:40 0
Şampiyon başarısını paylaştı

İskenderun/SES

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret proğramında, Türkiye Şampiyonu Naif Umut Randa başarısını Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile paylaşmak için geldiğini ifade ederek, seçeceği lise ve üniversitede gitmek istediği bölüm üzerine sohbet etti.
Üstün başarısından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Gül, “Başarı hiçbir zaman bireysel değildir. Türkiye birincisi olmak, gerçekten zor bir iş, böylesine bir başarılı öğrencinin ilçemiz okullarından Bahçeşehir Kolejinden çıkması bizleri idareciler olarak bir kez daha gururlandırdı” dedi. İdareciler ve öğretmenlerin de başarısı üzerindeki katkısının başarının mihenk taşını oluşturduğunu ifade eden Gül, şunları kaydetti: “Ama annene, babana, kardeşlerine sayın Müdürümüz Mustafa Uçan ve emeği geçen öğretmenlerimize, okul idaresine bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki eğitim hayatından da başarılı çalışmalara imza atarak, ülkemizin gelişmesine ve büyümesine katkıda bulunursun.”
Başkan Gül, “Türkiye birincisi öğrencimiz de haklı başarısından dolayı güzel bir hediyeyi hak etti. Okul Müdürümüz Mustafa beyle istişarede bulunarak isteğini bizlere iletsin, bizler de kendisine hediyesini taktim edelim” diye konuştu.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00