Şampiyon, HBB Gençlik Spor Kulübü

2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi´nin şampiyonu Hatay Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü oldu. 2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Liginde 13 takım 90´ı unvanlı 216 sporcu kıyasıya mücadele etti.

SPOR 7.08.2018 10:34:16 0
Şampiyon, HBB Gençlik Spor Kulübü

Akın Bodur

GM (Büyükusta) Dmitry Jakovenko, GM Ivan Cheparinov, GM Rauf Mamedov, GM Ernesto Inarkiev gibi dünyaca ünlü sporcular ve çok sayıda Türk usta ismin hamle yaptığı Satranç Süper Lig´inde Hatay Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü şampiyon olurken Türk Hava Yolları (THY) Spor Kulübü ikinci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üçüncü oldu. “Chess24” ve “chessbase” sayfalarından da takip edilen şampiyona, uzman yorumcu IM (Uluslararası Usta) Can Arduman´ın sunuculuğunda canlı olarak yayınlandı.
Ankara Crowne Plaza Otel´de düzenlenen ve şampiyon olan Hatay Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü´nün Avrupa Kulüpler Kupası´nda Türkiye´yi temsil edeceği şampiyonada, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK), Türk Hava Yolları (THY) Spor Kulübü, Genç Akademisyenler Eğitim Kültür ve Araştırma Kulübü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Gökçeada Spor Kulübü, Karaman Belediye Spor Kulübü, Taş Duvar Spor Kulübü Derneği, Tarsus Zeka Satranç Kulübü, Rota Koleji Spor Kulübü Derneği, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Darüşşafaka Spor Kulübü iki hafta süreyle yarıştı.
Konya´da Türkiye Kulüpler Şampiyonası ile başlayan Türkiye ikinci ve birinci Satranç Ligi ile devam eden, Satranç Süper Ligi ile noktalanan mücadelede, toplam 132 takımın yarıştı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22