Şampiyon, Yıldev takımı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay´ın Türkiye Cumhuriyeti Devletine katılışının 79. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nın Hatay şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev oldu.

SPOR 24.07.2018 10:29:06 0
Şampiyon, Yıldev takımı

Orhan Yıldız

 Turnuvanın final maçında Antakya grubu şampiyonu Aydınlıkevler takımını penaltı atışlarıyla yenen Mehmet Boşnak Yıldev takımı, 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.
HBB Mehteran Takımının konseriyle başlayan; Aydınlıkevler ve Mehmet Boşnak Yıldev takımı arasında oynanan turnuvanın final maçını Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay ve Hataysporlu eski futbolcular da izledi.
Antakya Esentepe Futbol Sahası´nda, 21 Temmuz Cumartesi günü oynanan turnuvanın final maçı öncesinde, şöhretler karması maçı da oynandı. Maçta, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Hatayspor´un eski futbolcuları da oynadı. HBB Başkanı Savaş ve merhum Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay, şöhretler karmasında mücadele eden Hatayspor´un eski futbolcularına katkılarından dolayı plaket verdi; şampiyon olan Mehmet Boşnak Yıldev takımına da şampiyonluk kupasını verip, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

Şampiyon, penaltı atışlarıyla belirlendi
34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının final maçında, turnuvanın Körfez Grubu Şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev ile Antakya Grubu Şampiyonu Aydınlıkevler Sosyal Yardımlaşma Derneği takım, şampiyonluk için mücadele verdi.
Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Sergen Gençoğlu ile Mehmet Koçaker´in yönettiği maçın normal süresi, 3-3 berabere bitti. Maçta golleri, Mehmet Boşnak Yıldev takımından Sedat Kaymaz (2) ile Cengiz Dev; Aydınlıkevler Spor´dan da Salih Karakaş (2) ile İlker Yalçın attı. Maçın normal süresi 3-3 beraberlikle sonuçlanında, penaltı atışları yapıldı ve Mehmet Boşnak Yıldev Takımı 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Yapılan penaltı atışlarında Aydınlıkevler Spor´u 7-6 yenen Mehmet Boşnak Yıldev Spor, Hatay şampiyonu oldu. Şampiyon Mehmet Boşnak Yıldev Spor´a şampiyonluk kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş verdi.
Maç sonrası final karşılaşmasını izleyenlere mercimekli aş ikram edildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00