Şampiyonanın hakem heyeti İskenderun´dan

Türkiye Karma Dövüş Sanatları Federasyonu tarafından Mersin Aslanköy Yaylasında düzenlenen Uluslararası K.D.S. Şampiyonası´nda İskenderun´dan da İskenderun Hakem komitesi üyeleri Federasyon bölge temsilcisi Nebil Aşkar ile birlikte Mahm

24.08.2017 10:46:41 0
Şampiyonanın hakem heyeti İskenderun´dan

Kuralları ve organizasyonu Türk yakın dövüş sporcuları tarafından oluşturulan, müsabaka komutları tamamen Türkçe olan Karma Dövüş Sanatı sporcuları, merkezi Türkiye´de Mersin´de kurulan Federasyon tarafından ilk kez uluslararası düzeyde düzenlenen turnuva ile ringlerde yer aldı.

Kısa adı (K.D.S.) olan Karma Dövüş Sanatları Federasyonu´nun yerel sponsorların desteğiyle ilk kez düzenlenen ve Mersin Aslanköy´de gerçekleşen turnuva, kortej yürüyüşüyle başladı. Aslanköy Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleşen şampiyonada Türk sporcuların yanı sıra, Irak, İran ve Azerbaycan´lı sporcular ringe çıktı. Adana, Mersin, Tarsus, Antalya ve Hatay bölgelerinden Milli hakemlerin görev yaptığı turnuvada İskenderun Hakem komitesi üyeleri Federasyon bölge temsilcisi Nebil Aşkar ile birlikte Mahmut Bekâr, Muhsin Karaca, İhsan Akpınar, Mehmet Çapar, Sabahattin Uygun ve Müfide Koç hakemlik yaptı. Heyecanlı geçen organizasyon, yöre halkının yoğun ilgisiyle geç saatlere kadar şenlik ortamında devam etti.
K.D.S. Irak, İran, Azerbaycan temsilcileri ve sporcuları ile çevre köylerden gelen muhtarlar ve kalabalık halk topluluğunun da hazır bulunduğu müsabakaların sonunda başarılı sporculara kupa ve madalyaları verildi. Görev alan hakemlere, organizasyona katkı sağlayanlara ve protokol üyelerine plaket sunuldu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04