Şampiyonlar, belediye takımları

Erhan Aksay Futbol Turnuvası

SPOR 23.07.2019 10:46:45 0
Şampiyonlar, belediye takımları

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nda finali oynayacak iki takım belirlendi. Antakya ve İskenderun bölgelerinde ayrı ayrı kategorilerde oynanan maçlarda, İskenderun yöresinin yarıştığı Körfez kategorisinde şampiyon Arsuz Belediyesi, Antaükye grubunun şampiyonu ise Defne Belediyesi oldu. Turnuvanın finali Arsuz Belediyesi ile Defne Belediyesi takımları arasında oynanacak.

Körfez grubunun şampiyonu Arsuz
Turnuvanın Körfez grubunda finali belirleyen karşılaşma, Arsuz Belediyesi ve Tiryaki İletişim takımları arasında oynandı. Arsuz Belediyesi takımı, rakibini 3-1 yendi ve turnuvanın Körfez grubu şampiyonu oldu. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Faik Karaolan, Ömür Akay ve Serkan Sadırlı´nın yönettiği karşılaşmada Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor´un gollerini Fuat Uluç (2) ile Sezai Acar, Tiryaki İletişim Spor´un tek golünü ise Uğur Güngör (KK) attı. Final maçlarını Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Hayzaran, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan, HBB Spor Organizasyonlar Şube Müdürü Eray Özdemir, Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de izledi. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu müsabakalarının organizasyonndan sorumlu olan Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Dik´e, HBB Başkanvekili Hayzeran tarafından başarı hizmet plaketi de verildi. Turnuvayı izleyenlere HBB tarafından mercimekli pilav ikramı yapıldı.

Antakya´da şampiyon Defne Belediyesi
Antakya´da oynanan final maçında Defne Belediyesi ile Okan Şahin Dil Kursu takımı karşılaştı. Maçzın normal süresi 0-0 biten maçın sonucunu penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında rakibini 5-4´lük skorla yenen Defne Belediyesi, Antakya grubunun şampiyonu oldu. Şampiyonluğu kazanan Defne Belediye spora şampiyonluk kupasını HBB Başkanvekili Hayzaran, turnuva ikincisi Okan Şahin Dil Kursu takımına da kupasını Defne Belediye Başkanı Güzel verdi. Arsuz Belediyesi ve dereceye giren takımlara ise kupaları HBB Başkanvekili Hayzaran, Arsuz Belediye Başkanı Güven, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ile Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Dik verdi.
Turnuvanın Hatay şampiyonunu belirleyecek final maçı dün akşam Antakya´da oynandı. Defne Belediyesi-Arsuz Belediyesi takımları arasındaki karşılaşma, HBB Esentepe futbol sahasında saat 18.30´da başladı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25