´Sanayi sitesinin taşınmasına arazi engeli var´

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş İskenderun´da esnaf ve vatandaşla bir araya gelip, sorunlarını dinledi ve HBB´nin İskenderun´a yaptığı hizmetler hakkında da bilgi verdi.

EKONOMI 19.01.2018 17:30:05 0
´Sanayi sitesinin taşınmasına arazi engeli var´

Berkay Arıkan/İskenderun

Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen HBB Başkanı Savaş, onların istek ve taleplerini de dinledi. Savaş, 'Bizlerin görevi sorunlarınıza kulak vererek sizlerle beraber ortak çözüm üretmektir. Hatay´ın 15 ilçesinde halkın istek ve talepleri doğrultusunda hizmet veriyor, halkın yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün de sizler ile bir araya gelerek sorunlarınızı ve taleplerinizi dinledik. Hatay´ın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Sanayi sitesinin şehir dışına çıkarılması yönündeki talepler üzerine değerlendirmede bulunan Savaş, arazi sorunları olduğunu ifade etti ve bu sorunların çözülmesi halinde isteği yerine getireceğini söyledi. İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve yönetimini de ziyaret eden Savaş, 'Pac Meydanı ile Sanayi Sitesi girişi arasındaki battı-çıktı projesi ile İskenderun şehir trafiği önemli ölçüde rahatlayacak. Dolmuş sorunu hakkında da birlikte geniş bir çalışma yapıyoruz. Çalışmalarıla güzergâhlar arası haksız rekabeti ortadan kaldırarak, araç kalitesini yükseltecek, kavga ve kargaşalara son vereceğiz. Kamyon garajı konusunda yer sıkıntımız var. Birlikte bir yer bulalım ve bu sorunu da el birliğiyle çözelim” diye konuştu.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00