Şanverdi: Gerekirse milletvekilliğimi bir kenara bırakırım

Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Zeytincilik Enstitüsü´nün başka bir yere taşınmasına yönelik çabayı eleştirdi, bunu engellemek için milletvekilliği de ortaya koyduğunu savundu.

5.10.2017 10:56:51 0
Şanverdi: Gerekirse milletvekilliğimi bir kenara bırakırım

Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Altınözü´ndeki Zeytincilik Enstitüsünün taşınma planına karşı çıktı ve “Zeytincilik Araştırma Enstitüsü için gerekirse milletvekilliğimi bir kenara bırakırım, yine de bu enstitünün Altınözü´nden taşınmasına müsaade etmem' değerlendirmesini yaptı.

Altınözü´ne zeytincilik OSB planı
Altınözü´nde yapılması planlanan Zeytincilik Festivali´ne ilişkin düzenlenen bir toplantıda konuşan Hatay Milletvekili ve AKP MYYK üyesi Şanverdi, seçildiği günden bugüne yüzünü Altınözü´ne çevirdiğini, ilçeye hizmet gelmesi için çabaladığını söyledi. Zeytincilik Enstitüsü´nün başka bir yere taşınma yönelik çabayı da eleştiren Şanverdi, bunu engellemek için milletvekilliği de ortaya koyduğunu savundu. Şanverdi, 'Siz bizim her zaman yanımızda yer aldınız. Biz de Altınözü´nü Hatay´ın parlayan yıldızı yapacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle Altınözü´nü ayağa kaldıracağız. Altınözü zeytinini marka haline getirip, ülkeye ve dünyaya tanıtacağız. Zeytincilik Araştırma Enstitüsü´nün Altınözü´nden taşınmasına müsaade etmedik., etmeyeceğiz. Zeytincilik Organize Sanayi İhtisas Bölgesini de Altınözü´ne kazandıracağız. TOKİ konutlarıyla ilçedeki vatandaşlarıve memurları rahata kavuşturacağız. İnanıyorum ki Altınözü bu hizmetlerle kalkınacak' dedi ve Zeytincilik Festivalini de desteklediğini kaydetti.

Festivalde esnafa ücretsiz stand
Toplantıda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da, milletvekili Şanverdi´nin Zeytincilik Araştırma Enstitüsü´nün Altınözü´nde kalması için gösterdiği çabaya şahit olduğunu anlattı. Sarı, “Kendisi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü için gerekirse ‘Milletvekilliğimi bir kenara bırakırım, yine de bu enstitünün Altınözü´nden taşınmasına müsaade etmem´ demiştir. Çabaları için teşekkür ediyorum' diye konuştu. Zeytincilik Festivali düzenleyerek, zeytin ve zeytinyağı ticaretiye ilgilenen esnafa destek olmak istediklerini anlatan Sarı, bu yıl stantları esnafa ücretsiz vereceklerini belirtti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23