Şanverdi, sorun dinledi

Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatile girmesi üzerine seçim bölgesi Reyhanlı´da mahalle ziyaretinde bulundu, çözümü için vatandaşın sorunlarını dinledi ve sohbet etti.

SİYASET 4.08.2021 19:55:39 0
Şanverdi, sorun dinledi

Antakya/SES

Milletvekili Şanverdi´nin ziyaretlerine ilişkin yapılan açıklamada, 'Reyhanlı´nın Beşaslan, Kuletepe, Nergizli, Varışlı, Öz Kurtuluş, Karacanlık, Kumtepe, Suluköy, Ahmetbeyli, Paşahöyük, Uzunkavak ve Uzunköy Mahallelerini ziyaret ettik. Ziyaretlerde hem mahalle muhtarlarıyla hemde hemşehrilerimize bir araya gelerek görüş, talep ve önerileri doğrultularında istişarelerde bulunuyoruz. İletilen sorunları ilgili bakanlıklara iletiyor ve yerinde çözüm üretiyoruz. Çiftçilerin yabancı uyruklu vatandaşların adına bulunan arazileri ecrimisil yoluyla ekerek alamadığı desteklemelerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´u arayarak, talepte bulunduk. Bakan Kurum, yönetmenlik değişiklik çalışmalarının başlatılacağını ve değişiklik ile yaklaşık 10 bin çiftçi ve 100 bin dekar arazi desteklemeden faydalanabileceğini söyledi' ifadesine yer verildi.
Milletvekili Şanverdi, Altınözü ve Kumlu´da da ziyaretlerde bulunacaklarını belirtti ve borcu nedeniyle elektriği kesilen Yarseli Sulama Birliği´nin talebiyle ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile görüşerek yapılan çalışmalar neticesinde yeniden elektrik verileceğini ve bölge çiftçilerinin mağduriyetinin giderildiğini de ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00