Şanverdi´ye yerel yönetim görevi

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan´ın oluruyla Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

SİYASET 18.09.2020 18:13:26 0
Şanverdi´ye yerel yönetim görevi

Milletvekili Şanverdi, AKP´nin Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin imzaladığı atama kararıyla Yerel yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevine getirildi. Şanverdi´in dışında Kocaeli milletvekili Cemil yaman, ve Giresun Milletvekili Kadir Aydın da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi de olan Şanverdi, partisindeki yeni görevi dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet ÖZHASEKİ´nin takdirleriyle şahsıma, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevi tevdi edilmiştir. Bu görevi şahsıma layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a, duydukları güvenden dolayı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki´ye şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

RP´den AKP´ye Şanverdi

1994´te Reyhanlı Belediye Meclis Üyeliğine, 1996 yılında ise Refah Partisi Reyhanlı İlçe Başkanlığına seçilen Şanverdi, yerel yönetimlerdeki görevleriyle de bilinen bir isim. 2001 yılında AKP´nin Reyhanlı Kurucu İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Şanverdi, 2004 yılında AKP´den Reyhanlı Belediye Başkanı seçilmesinin ardından 3 dönem üst üste Reyhanlı Belediye Başkanı seçilerek 14 yıl bu görevi yürüttü. 2015 - 2018 yılları arasında Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekilliği de yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23