Sarıbal´dan, sorun ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, narenciyedeki zararları inceledi, Hatay Milletvekilleri ile birlikte partisinin Hatay il örgütünü ziyaret etti.

GÜNCEL 8.06.2020 14:57:41 0
Sarıbal´dan, sorun ziyareti

Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Suzan Şahin ve Serkan Topal ile CHP Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar´ın da bulunduğu görüşmede, ziyaretin, yörede tarımda yaşanan doğal afet hasarları ve çiftçinin sorunlarının tespit edilmesi amacıyla yapıldığı belirtildi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarıbal, çiftçi ile yapılan sorun ve afet görüşmesi sonrası, partisinin Hatay il başkanlığınıda ziyaret ederek, partilileriyle bir araya geldi. Milletvekili Güzelmansur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarıbal´ın ziyaretini sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

CHP heyeti tarımda yaşanan kayıpları incelemek üzere önce Erzin´e geldi. Tarım Politikalarından ve Tarım Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal´ın başkanlığında CHP tarım heyeti, Hatay´da tarımsal durumu incelemek üzere bölgedeki ziyaretlerine CHP Erzin İlçe Başkanlığı ile başladı.

Erzin´de aşırı sıcakların narenciye bahçelerine verdiği zararı CHP heyetine Erzin Ziraat Odası Başkanı Ahmet Keskin aktardı. Keskin, geçen yıl da ürün yetişmeyen bahçelerde bu yıl da ürünün kaybedildiğini, çiftçinin üst üste iki yıl kaybetmiş göründüğünü belirtti.

Erzin ilçe Tarım Müdürü Furkan Mete´yi ziyaret ederek, bölgenin tarımsal sorunlarına ve çiftçilerin durumuna ilişkin görüşmeler yapan heyet, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım, Dörtyol Tarım İlçe Müdürü Soner Kıymacı, Dörtyol Ziraat Odası Başkanı İbrahim Seyhan´dan, Dörtyol Yüksek Tarım Mühendisler Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Çoşkun ve Dörtyol Turunçgiller Kooperatif Başkanı Hacı İbrahim Secer´den tarım ve çiftçilerin sorunları hakkında bilgi aldı.

CHP heyeti Arsuz Ziraat Odasını da ziyarete ederek, oda başkanı Bünyamin Nal´da çiftçiler ve tarımsal sorunlar hakkında bilgi aldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00