Savaş, kampanyaya destek istedi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, TFF Spor Toto 1. Ligi´ni üçüncü sırada bitirerek Süper Lig´e çıkmak için play-off oynamaya hak kazanan Hatayspor için başlatılan yardım kampanyasına destek istedi.

SPOR 24.05.2019 11:08:29 0
Savaş, kampanyaya destek istedi

Antakya/SES

Savaş, “Euro hesabımızdan Hatayspor´un şampiyonluğuna katkılarını bekliyoruz. Bugün Hatay için Hatayspor ve geleceğimiz için birleşme günü” dedi.
Savaş, 'Hatayspor´u seven, Hatay´da ve Hatay dışında yaşayanlar için kampanya başlattık. Hatayspor, yıllardır Türkiye Futbol Federasyonunun çeşitli liglerinde top oynadı, zaman zaman da güzel başarılar elde etti. Son yıllarda yönetici arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, futbolcularımız ama en çok da taraftarlarımız başarıyı hak eden çalışmalar yaptı. Bu çalışmaların ürünü olarak geçen yıl direkt 1. Lig´e çıkan takım, bu sene de mütevazı kadrosuyla Süper Lig´i zorlamaktadır. Birinci ligin normal sezonunu üçüncü bitiren ve şu anda play-off´un en fazla şans tanınan takımı olan Hatayspor´u hemşehriler ve sporseverlerin yardımıyla inşallah bu sene Süper Lig´e çıkacak. Biliyoruz ki Süper Lig fırsatlar ligidir. Ve bu fırsatlardan tüm hemşehrilerimiz faydalanacak. Gerek moral ve motivasyon gerek ekonomik gerekse şehrin dinamiklerine katacağı fırsatı hep birlikte yakalamak istiyoruz. Bu nedenle dün valimizle birlikte başlatmış olduğumuz kampanyaya yurtdışından katkı yapmak isteyenleri de katmak istedik. Buradan yurtdışında yaşayan ama kalbiyle, gönlüyle, gözüyle kendini Hatay´da hisseden ve Hatay´ı her gün anbean hissederek izleyen hemşehrilerimizden bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Şu an arkadaşlarımız Ziraat Bankası´nda Euro hesabı açıyor ve biraz sonra sosyal medya hesabımızdan paylaşacağımız Euro hesabımızdan Hatayspor´un şampiyonluğuna katkılarını bekliyoruz. Bugün Hatay için Hatayspor ve geleceğimiz için birleşme günü. Bu birleşme gününde Hatay dışında yaşayan ve aynı zamanda yurtdışında Hatay´ı özlemle takip eden tüm dostlarımızın güçleri yettiğince Hatayspor´umuza desteklerini bekliyoruz' açıklamasını yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23