Savaş: Umutlarımız canlı kalacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinin bugünkü konukları Hatay’a insani yardım malzemelerini getiren Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği üyeleri oldu.

HATAY 7.04.2023 14:13:00 0
Savaş: Umutlarımız canlı kalacak

Hatay’a getirilen yardımlarla birlikte 7 yaşındaki iki kardeş Asya ve Osman’ın kendilerine tablet almak için para biriktirdikleri kumbara da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teslim edildi.

Hatay’a getirilen yardımlardan dolayı üyelere teşekkür eden Başkan Savaş, Asya ve Osman’ın kumbara üzerine kendi el yazılarıyla yazdığı mektubu okuyarak şöyle dedi: “Antalya’dan Asya ve Osman’ın kendine tablet alması için aylarca biriktirdiği bu parayı gönüllerinden geçerek buradaki ihtiyaç sahibi, hiç tanımadığı, görmediği bir arkadaşına göndermesi çok anlamlı. Çadırkentleri dolaştığımda en ihtiyaç sahibi bir çocuğa bunu Asya ve Osman’dan geldiğini belirterek vereceğim. Depremin üzerinden 2 ay geçti, insanlarımız buradaki dramı zorluğu unutmuş olabilir. Umut hepimiz adına gelecek için aydınlık bir güneştir, biz bu güneşi hiç soldurmayacağız. Umutlarımız hep canlı kalacak. Çocuklarımızın bize gönderdiği bu hediyeler bizi ayakta tutmaya devam edecek. Biz de Hatay’ı tez vakitte eskisinden de çok daha iyi bir seviyede ayağa kaldıracağız. Bu nesillere bakmaya onları gelecek için ayakta tutmaya devam edeceğiz. Bizi çok duygulandıran bir hediye.”

Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği adına yardımları getiren Osman Bağdatlıoğlu görüşmede Hatay’ın bu konumdan çok başarılı bir şekilde çıkacağına ve eski günlerine döneceğinden emin olduklarını söyledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Emanet 4 kardeşe teslim edildi

Lütfü Savaş ise daha sonra ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için yaptığı çadırkent ziyaretleri sırasında Asya ve Osman’ın gönderdiği emaneti 4 kardeşe verdi.


Anahtar Kelimeler: Savaş: Umutlarımız canlı kalacak

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29