'Savaş´ı millet gönderecek'

´Cumhur ittifakı´nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Dörtyol´da adayları Fadıl Keskin´in seçim bürosunun açılışını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un katılımıyla yaptı.

SİYASET 5.03.2019 10:57:05 0

İskenderun/SES

 İttifakı, ´derdi çilesi tasası, millet olanların, bayrak vatan ezan olanların ittifakı´ olarak niteleyen AKP adayı Güler, 'Biz MHP ile 24 Haziran´da da ittifaktık. Şimdi biz artık MHP ile tek yumruk, tek teşkilat gibi gibiyiz. Tüm programları birlikte planlayarak, beraberce el ele, omuz omuza, vererek 31 Mart´a doğru gidiyoruz. Allah nasip ederse Cumhur ittifakı sancağını 31 Mart gecesi Hatay´ın burçlarına asacağız' dedi.
Cumhur İttifakının masada kurulmadığını ve 15 Temmuz darbe girişimine karşı sokakta vatan, bayrak, devlet, ezan, için AKP ve MHP´li lerin birlikte mücadele edip, birlikte can ve kan vermiş kişilerin ittifakı olduğunu belirten Güler, HBB Başkanı Lütfü Savaş´ın bir vatandaşı azarladığını ifade etti ve bunu eleştirdi, seçilmesi halinde insanların işiyle oynamaycağını anlatarak, 'Lütfü Savaş´a millet, Mehmet Çaparaliyi´de ben göndereceğim. Geri kalan kimse işinden olmayacak' değerlendirmesini yaptı. Dörtyol´n sorunlarını bildiklerini ve çözeceklerini belirten Güler, şöyle konuştu: “Coğrafya bir kaderdir. Hatay bu kaderin önemli bir parçasıdır. İşte bu kaderin hakkını verebilmek için, aday oldum. Biz her daim Ak Parti ve MHP olarak birlikte olduk. Bu birliktelik Türkiye var oldukça var olacaktır. Bu nazlı memleketi mahzun eden meseleleri biliyoruz. Hatay´ın üzerinde tozlu bir duruş var. işte bu tozu yok etmek için, aydınlık refah düzeyi yüksek, insana yakışır, bir yaşam için Hatay´ı imar edebilmek için geliyoruz.'
AKP HBB adayı İbrahim Güler, Altınözü´nde de Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverd, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ittifakın iki partisinin yöneticileriyle birlikte mahalle ve esnaf ziyaretinde bulundu.


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00