Sayek etkinlikleri ´sanal ortamda´ yapılıyor

TTB eski Başkanı Dr. Füsun Sayek anısına ailesi tarafından kurulan ve birçok kurum ve kişi tarafından desteklenen Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği tarafından düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinliklerinin 14.?

GÜNCEL 13.08.2020 11:03:15 0
Sayek etkinlikleri ´sanal ortamda´ yapılıyor

Akın Bodur/İskenderun

 Füsun Sayek 14. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri, önceki gün 'Şimdi Arsuz´da olmak vardı' adlı konserle başladı.Sanal ortamda düzenlenen etkinliğin açılışındaki konserde sanatçılar Kemal Akdoğan, Soner Çiftçioğlu, Alper Es ve Deniz şahin sahne aldı. Konserle ilgili açıklama yapan dernek ise 'Şimdi İskender Sayek Kültür Evi´nin turunç ağaçlı avlusunda veya Arsuz plajında gün batımında dinlemek vardı bu şarkıları. İlk konserimiz IGTV ve YouTube´a yüklenecek. Bu konser çok sevdiğimiz sanatçılar tarafından bize özel kaydedildi, sanal da olsa bizim için bir nevi açılış konseri' ifadesine yer verildi. 

Sanal ortamda dün yapılan etkinlikte ise Ayşegül Tözeren´in moderatörlüğünde Buket Uzuner´le ´Korona Günlerinde Edebiyat´ adlı etkinliği gerçekleştirildi.
TTB eski başkanı merhum Dr. Füsun Sayek´in eşi Prof. Dr. İskender Sayek, Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği tarafından bu yıl koronavirüs salğını nedeniyle etkinliklerin sanal ortamda yapılacağını duyurmuştu. Prof. Dr. Sayek´in sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı derneğin açıklamasında şunlara yer veriliyor: '13 yıldır olduğu gibi, bu yıl da Ağustos ayında sizinle Arsuz´da farklı etkinliklerde buluşmanın hayalindeydik. Ancak COVID-19 salgını yaşamımızı giderek artan bir biçimde etkiliyor. Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği olarak önceliğimiz sizlerin, toplumun sağlığı. Bu nedenle, sosyal mesafeyi korumamız gereken bu günlerde Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri´ni sanal ortamda gerçekleştirmeye karar verdik. Bu yıl da odak noktamızda sağlık, toplum, çevre, sanat ve tabii ki Arsuz var. Etkinlik programımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.'


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00