Seçim güvenliği toplantısı

Hatay Valisi Erdal Ata, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde güvenlik toplantısı yaptı.

GÜNCEL 5.06.2018 11:44:11 0
Seçim güvenliği toplantısı

Antakya/SES

Toplantıda konuşan Hatay Valisi Erdal Ata, 'İdarenin tarafsızlığına gölge düşürecek hal ve tutumlardan hepimizin kaçınması temel prensiptir' dedi.
Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığında, Hatay Valisi Erdal Ata´nın başkanlığında dün yapılan toplantıya vali yardımcıları Orhan Mardinli ve Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe kaymakamları, ilçe jandarma komutanları ve emniyet müdür-amirleri de katıldı.
Toplantı öncesinde değerlendirmede bulunan vali Ata, “24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlere çok az bir süre kaldı. Mayıs ayında yaptığımız toplantıda seçimlerle ilgili alınması gereken tedbirlerle ilgili il emniyet müdürlüğümüz bir çalışma yapmıştı. Ancak ilçe kaymakamlarımız, ilçe jandarma komutanlarımız ve ilçe emniyet müdürlerimizle de bir toplantı yapmanın uygun olacağını değerlendirdik. Bugüne kadar ilide seçimler ile ilgili herhangi bir olumsuzluk veya önemli bir sorun yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaması için gereken tedbirleri almaya gayret göstereceğiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın hür iradesinin sandığa özgürce yansıması. İdarenin tarafsızlığına gölge düşürecek hal ve tutumlardan hepimizin kaçınması temel prensiptir. Bu konuda gösterilecek hassasiyet önem arz etmektedir” dedi. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, toplantıda, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ve jandarma tarafından hazırlanan ve seçim güvenliği konusunda oluşturulan tedbirlerle ilgili sunumlar da yapıldı.


Anahtar Kelimeler: Erdal ata uğur erkin

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29