'Seçimlerde kurulan ittifak sürüyor'

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan ve Erzin´de muhtarlarla ayrı ayrı yemekte bir araya geldi.

GÜNCEL 22.07.2019 11:03:36 0

Antakya/SES

Savaş´ın Kırıkhan´da muhtarlarla buluşmasına İYİ Parti Hatay İl eski Başkanı Ali Seçer, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Savaşır, Hatay Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Gülcü, Kırıkhan Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Durgun ve Millet İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan adayı Erhan Yavuzyılmaz da eşlik etti.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, eski ve yeni çok sayıda muhtarın katıldığı toplantıda muhtarlarla buluşan HBB Başkanı Savaş, muhtarlar ve dernek başkanlarının hizmet ve çözümlerin üretilmesinde önemli rol oynadıklarını ifade etti. Seçimden sonra içe dönük yapılanma içinde olduklarını ve bu süre zarfını verimli kullandıklarını ifade eden Savaş, seçimlerde kurulan ittifakın aynı kararlılıkla sürdüğünü de söyledi. Açıklamada Savaş´a ilişkin şunlara yer verildi: 'Hizmet noktasında da merak edilenleri muhtarlarla paylaştı. Seçimden önceki süreçte hizmetin ulaştırılması için çok çaba sarf ettiklerini ve bundan dolayı bir miktar borçlandıklarını ifade eden Savaş, ´Şu anda borçlarımızı ödüyoruz. Eylül ayı itibariyle yeniden hız kazanacağız. Tüm birimlerimizle yeniden hizmetinizde olacağız. Kimseyi kaybetme lüksümüz yok. Şehrimizi hep birlikte kalkındıracağız´ diyerek düşüncelerini paylaştı.'
Toplantıda konuşan Savaş, 'Yapılacak, yapılan veya hazır olan tüm işler zamanında yapılacak. Eksik bırakılmadan tamamlanacak. Erzin içmelerinin yanı sıra Şahin Tepesi ve Burnaz sahilini de bölgenin en iyi gezilecek mesire alanları olarak güzelleştireceğiz' dedi. Muhtarlar da geçmlş dönemden kalan içme suyu ve yol çalışmalarının hızlandırılmasıni, ilçedeki park sorununa çözüm getirilmesini sel sonrası atıl durumda olan Ilıcaların ya afet bölgesi olmasını yada projelendirlip hizmet sunacak duruma getrimesini istedi. Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu da düzetoplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57