Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü kapsamında şehit aileleri ve gazilerin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

GÜNCEL 13.04.2022 17:23:19 0
Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar

Antakya/SES

 Habibi Neccar Camii Hatibi Murat Aksoy tarafından okunan Kuran-ı Kerim ile başlayan iftara, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, Hatay Vali Yardımcısı Erhan Günay, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Işık, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Oğuz Emre Çiçek, 2. Hudut Alay Komutanı Albay Tayfun Çağan, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, MHP İl Başkanı Murat Adal, da katıldı.
İftarda konuşan Hatay İl Emniyet Müdürü Arıbaş, “Teşkilatımızın 177. yıldönümü münasebetiyle valinin himayelerinde düzenlenen iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için çok önemli. Şehit; vatan, bayrak demek, bu şuur ve inançla günün her saati asayişin, güvenliğin ve bu şehirde huzurun sağlanması için mesai sarf eden bütün arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum' dedi. Vali Doğan da şöyle konuştu: “Pandemi sebebiyle 2 yıldır ara vermiş olduğumuz iftar programlarına bugün burada tekrar bir araya gelerek başlamış olduk. Bu iftar programımız aynı zamanda polis teşkilatımızın 177. yıldönümüne de tevafuk etti. Şehitlerimiz bin yıldır bu milletin geleceği, refahı, müreffeh bir hayat sürmesi, bu topraklarda ilelebet yaşaması için canlarını, kanlarını feda ediyorlar. Bize emanet etmiş oldukları bu vatan parçasını bizlerde, evlatlarımıza en iyi şekilde tevdi edebilmek için var gücümüzle çalışmak durumundayız. Şöyle bir baktığımızda, etrafımızda ki kaosun ne kadar karmaşık olduğunu, savaşın ve ülkelerin durumlarını gördüğümüzde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet yaşayabilmesi için bu milletin evlatlarının ne kadar çok çalışması, birlik ve beraberlik içerisinde yoluna yürümesi gerektiği aşikar. Hemen yanı başımızda, Suriye´deki kaos, doğu sınırlarımızda ki karmaşa, kuzeyimizde başlayan Rusya-Ukrayna arasında ki savaş ve Karadeniz´de meydana gelen kaosu göz önüne aldığımızda Türkiye´nin güçlü ve büyük bir ülke olması lazım. Bunun içinde üretmek, birlik ve beraberlik içerisinde dimdik ayakta durmak lazım. Bizlerde bu yönde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz, kurumlar arasında koordinasyonu sağlayarak, birlikte çalışarak, gücümüzü birleştirerek yürütmeye çalışıyoruz.'


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00