Şehit ailesine taziye ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, 03.02.2020 tarihinde Suriye´nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan İsmail Akatay´ın ailesini ziyaret etti.

GÜNCEL 12.02.2020 11:23:23 0
Şehit ailesine taziye ziyareti

Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, '07 Şubat 2020 Cuma günü saat 11.00´de Reyhanlı ilçemiz Esenlik Mahallesinde şehidin baba evinde gerçekleşen taziye ziyaretinde, şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan, baba Hüseyin Akatay ve aile fertlerine baş sağlığı diledi. Ziyarette şehidimiz için Reyhanlı İlçe Müftüsü Murat Akçay tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi' ifadesine yer verildi. Açıklamaya göre, Kuran-ı Kerim okunması sonrasında konuşan vali Doğan, 'Şehidimiz İsmail Akatay´a ve diğer tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve siz değerli ailesine de sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin vatan ve bayrak uğruna yapmış oldukları fedakarlıkları kelimelere sığdıramıyorum, onlar bu kutsal yolda yürürken ailelerini bizlere emanet bıraktılar bu nedenle biz devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olacağız' dedi. Şehit Akatay´ın ailesine vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan tarafından yapılan taziye ziyaretine Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı ve Reyhanlı İlçe Müftüsü Murat Akçay da eşlik etti.

SP de taziye çadırında
Öte yandan Saadet Partisi (SP) heyeti de Suriye´nin İdlib kentinde saldırıda şehit olan sivillerden tır şoförü Akatay için Reyhanlı´da açılan taziye çadırını ziyaret etti. SP Genel İdare Kurlu Üyesi Necmettin Çalışkan, SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ve yardımcısı Abdulhadi Bük, SP Antakya İlçe Başkanı Fahri Serdar Özal, SP Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim Göçmez ve eski il başkanı İsmet Oğur Okay´un da katıldıı ziyarette, SP heyeti Esentepe Mahallesindeki taziye çadırında şehidin yakınlarıyla görüşüp, sohbet etti ve taziye dileğini iletti.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23