Şehit babasına taziye telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa´da eğitim sırasında rahatsızlanan vekaldırıldığı hastanede şehit olan İskenderunlu Uzman Çavuş Mehmet Dursun´un (24) İskenderun´daki evini telefonla arayarak şehit ailesinin acısı

GÜNCEL 2.07.2019 11:05:23 0
Şehit babasına taziye telefonu

Akın Bodur/İskenderun

 Şehit babası Ayhan Dursun ile görüşen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mehmet Dursun´un şehit olmasından duyduğu üzüntüyü ifade etti. Acılı baba Ayhan Dursun´un aktardığına göre, Kılıçdaroğlu, “Vatan için canını feda eden böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için sizlere minnettarız. Şehit Mehmet hepimizin evladı. Allah mekanını cennet eylesin. Sizi aradığım numarayı lütfen kaydedin. Herhangi bir ihtiyacınız, sorununuz olduğunda bu numaradan yedi gün 24 saat bana ulaşabilirsiniz. Ankara´ya yolunuz düşerse kapımız sizlere açık. Geldiğinizde bütün randevularımı iptal edip sizlerle görüşürüm, sizleri misafir ederim. Eşim de değerli eşiniz, şehidimizin annesi Ayşe hanımı arayarak destek olacak...” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da şehit ailesine gönderdiği telgrafla acılarına ortak oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, telgrafında; “Ülkemizin güvenliği, halkımızın huzuru için yüksek bir vazife şuuruyla görevini ifa ettiği sırada şehit düşen kıymetli oğlunuz Mehmet Dursun için Cenab-ı Allah´tan rahmet niyaz ediyorum. Bu acı haberin hepimizi derinden üzdüğünü belirtiyor, sizler başta olmak üzere, merhum şehidimizin kederli aile bireylerine ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve eşinin de telgraf çekerek şehit ailesine taziyelerini bildirdiği öğrenildi. Orgeneral Ümit Dündar´ın, şehit babası Ayhan Dursun´u telefonla da arayarak destek olduğu ve acısını paylaştığı öğrenildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00