Şehit Şenel son yolculuğuna uğurlandı

Suriye sınırlarındaki Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel (23), memleketi Kırıkhan´da düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı.

HATAY 23.05.2022 09:04:27 0
Şehit Şenel son yolculuğuna uğurlandı

Kırıkhan´daki Hacı Meryem İşcan Cami´nde öğle namazına müteakip Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidin bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde Kırıkhan Şehitliği´nde toprağa verildi.

Bekar olan şehit Şenel´in cenaze törenine şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Çelik, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, kaymakamlar, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Oğuz Emre Çiçek, belediye başkanları, kurum müdürleri, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Şehit Haydar Şenel´in tabutunun sarılı olduğu Türk bayrağı babası Ahmet Şenel´e, çerçeveli fotoğrafını ise annesi Özgül Şenel´e veren vali Doğan, aileye başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu. 

Hatay Valisi Doğan, Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel´in acılı ailesine taziye ziyaretinde de bulundu. Taziye ziyaretinde şehidin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan, Kur´an-ı Kerim´in okunduğu taziyede vali Doğan, “Şehitlerimiz vatan ve bayrak uğruna, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları için yapmış oldukları fedakârlıkları anlatmaya kelimeler yetmez, Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet, makamlarını âlî olsun. Onlar bu kutsal yolda yürürken çok kıymetli ailelerini de bizlere emanet bıraktılar. Bizler de gerek devlet, gerekse millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz' dedi.

Taziye ziyaretinde Vali Doğan´a, Hatay Milletvekili Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Hatay İl Emniyet Müdürü Arıbaş, Hatay İl Jandarma Komutanı Büyük ve Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da eşlik etti.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00