Şehit ve gazi derneklerinin ziyareti

Şehit ve gaziler için kurulan dernekler topluluğu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan´ı makamlarında ziyaret etti.

GÜNCEL 11.12.2019 10:11:35 0
Şehit ve gazi derneklerinin ziyareti

İskenderun/SES

Ziyarete, Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Musa Salık, Dünya Beşten Büyüktür Derneği Genel Başkanı Ziya Sözen, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen katıldı.
Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Salık, ziyarete ilişkin sosyal paylaşım sitesindeki bir paylaşımında 'Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Osmaniye ve Gaziantep Güv. Kor. Der. Başkanları ile işadamları Behçet Karadağ ve Cengiz Kanadlı, Lokman Beyaz ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü SAVAŞ´ı ziyaretimizde. İskenderun´da yapılan battı çıktı ya şehit olan babam Ömer Salık´ın adının verilmesinden dolayı teşekkür edip Türk bayrağı takdim ettik' ifadesine yer verdi.
HBB´den yapılan açıklamaya göre de, büyükşehir belediyesi olarak şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Tazearslan, ziyarette şu değerlendirmeyi yaptı: 'Huzur ve güvenle üzerinde yaşadığımız kutsal topraklarımızı canlarını feda ederek bizlere emanet eden şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet aşkı ile tarihe destan yazan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine saygılarımı sunuyorum.'

 

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23