Şehitler Abidesine sosyal tesis

Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinin açılışı törenle yaptı.

GÜNCEL 17.05.2018 10:15:05 0
Şehitler Abidesine sosyal tesis

İskenderun/SES

Açılış törenine Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, ´Kardeş Ümraniye Belediyesi´nin başkanı Hasan Can, Belen Belediye Başkan Adnan Vurucu, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü, Belen İEmniyet Müdürü, AKP Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Maliki Ejder Batur, Belen AKP, MHP ve CHP´nin ilçe yöneticileri, muhtarlar, şehit ve gazi aileleri de katıldı.
Şehirler Abidesi Sosyal Tesisin açılışında konuşan Belen Belediye Başkanı Vurucu, döneminde Belen´e yapılan belediye hizmetlerini anlattı ve şehitler abidesi sosyal tesisine katkı sunan Ümraniye Belediyesine teşekkür etti. Vurucu, 'Belen´in tarihinde önemli bir yer tutan ve şehitlerimizin yattığı bu kutsal alanımızın restorasyon çalışmalarını yaparak, hak ettiği güzelliğe kavuşturduk. Ama bu hizmetlerimiz de güzel Belenimize yetmez daha birçok kalıcı eser bırakmak için dur durak bilmeden çalışacağız' dedi. Belen Kaymakamı Aydın da Şehitler Abidesi´nin tarihi hakkında bilgi verdi ve “Tesisimizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum' değerlendirmesini yaptı.
Ümraniye Belediye Başkanı Can ise şunları söyledi: 'Gerçekten birçok kültürün bir arada barış içinde yaşadığı bir şehirdir Hatay. Aslında Hatay´ın özelliği Anadolu´nun özelliğidir. Bin yıldan beri biz bu topraklarda; Alevisi, Sünnisi, Lazı, Çerkezi, Kürdü, Türkü, Arabı ve Acemiyle, Anadolu coğrafyasını barış coğrafyasına çeviren neslin evlatlarıyız. İnşallah hayırlısıyla yaptığımız bu hizmet, Belen halkına mutlu günler yaşatır. Değerli kardeşlerim Allah bir kuluna hayır murat ederse ona hayırlı işler nasip edermiş. Çok şükür 14 yıldan beri ekibimizle beraber halkımıza hizmet ediyoruz. Maksadımız halka hizmettir. Halka hizmet Hakka hizmettir.'
AKP Ümraniye İlçe Başkanı Eminmollaoğluda, “Allah 14 yıl boyunca belediye başkanımıza hem Ümraniye´ye hem yurtiçi ve yurt dışı şehirlere birçok güzel hizmet ve eserler kazandırmayı nasip etti. Bu bağlamda Şehitler Abidesi Sosyal Tesisimizin de hayırlı hizmetler yapmasını niyaz ediyorum” diye konuştu.
Katılanların açılış kurdelesini birlikte kestiği törende Belen Belediye Başkanı Vurucu, Ümraniye Belediye Başkanı Can´a plaket verip, teşekkür etti, Can da Vurucu´ya Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan Ümraniye Çiğdemi motifli çini hediye etti.


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00