Şen kardeşler cinayeti çözüldü

Felçli kadının bakıcısından şüphelenilen cinayeti Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) çözdü

GÜNCEL 15.01.2022 08:13:42 0
Şen kardeşler cinayeti çözüldü

Antakya´da 2020´de evlerinde saldırıya uğrayarak ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybeden Şen kardeşlerin cinayetini Jandarmanın ulaştığı telefon kayıtları çözdü. Olayla ilgili gözaltına alınan S.S. ile M.M. tutuklandı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığının dedektifleri, Jandarma Suç Araştırma timleri (JASAT) ile Antakya Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin Antakya´ya bağlı Alaattin mahallesinde 08 Ekim 2020´de Hüseyin Şen ile Mehmet Şen´in ağır yaralandığı saldırı ile ilgili soruşturma başlatmış, olayla ilgili evin felçli hanımının bakıcısından şüphelenilmişti.

Evde bakıcı olarak çalışan S.U. ile olay gecesi evde bulunan E.C. soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adli makama sevk edilmiş olup olay gecesi evde bulunan E.C., çelişkili beyanda bulunması nedeniyle delilleri karartma şüphesiyle tutuklanmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. S.U. ise gözaltından serbest bırakılmıştı. Hastanede tedavi gören yaralı Hüseyin Şen 27.10.2020 tarihinde Mehmet Şen ise 15.12.2020 tarihinde hayatını kaybetmişti.

Olay günü mağdurlara ait cep telefonlarının evde bulunamaması, telefonlara ait HTS ve sinyal bilgilerinin dosyada olmaması, yoğun bakımda iken Mehmet Şen´le yapılan video kaydının göz kırpma şeklinde cevap vermesinin sağlıklı beyan olamayacağı değerlendirilmiş, soruşturma derinleştirilmişti.

Telefonun izine Altınözü´nde ulaşıldı

Adli makamlar koordinesinde kayıp telefonlara ait HTS ve sinyal bilgileri ile ilgili alınan kayıtların yapılan incelemesinde maktul Mehmet Şen´e ait cep telefonuna Altınözü ilçesinde bulunan C. S. isimli şahıs adına kayıtlı sim kart takıldığı ve telefonu M.K.den, onun M.M.´den ve M.M.ninde S.S. isimli şahıstan aldığı tespit edilmiş olup S.S. ile M.M. gözaltına alındı.

‘Tanıdık-bildik´ eve girilmiş

Gözaltına alınan ve birden fazla hırsızlık suçundan kaydı bulunan S.S., ifadesinde M.M. isimli şahısla cezaevinde tanıştığını, cezaevinden çıktıktan sonra M.M.nin kendisine girilecek ev olup olmadığını sorması üzerine ablasının da ikamet ettiği Alaattin mahallesinde çocukluğundan beri tanıdığı, evlerine sürekli girip çıktığı ve değerli eşyaların bulunduğu Hüseyin Şen´in evine girebileceklerini söylediğini, eve gittiklerinde kendisinin gözcülük yaptığını içeriye M.M.isimli şahsın girdiğini itiraf ettiği bildirildi.

Kama ve kılıç evlerinden çıktı

M.M. isimli şahsın evinde yapılan arama sonucunda mağdurların evinden çalındığı değerlendirilen ve tanık ifadesinde de beyan edilen 1 adet tarihi kama ile 1 adet kılıç ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından nöbetçi hakimlik tarafından kasten adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

/resimler/2022-1/16/0918333697955.jpg


Anahtar Kelimeler: kardeşler cinayeti çözüldü

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00